Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ελλάδα - Νιγηρία : Όλα τα γκόλ και οι φάσεις!!!!













ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ : ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
1-1





ΕΛΛΑΔΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ : ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 2-1


Νικολόπουλος: "Τεράστιο βήμα στην καριέρα μου"






Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, Θανάσης Νικολόπουλος, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, δήλωσε:

Όσο για τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος: "Στόχος μου φυσικά είναι να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να πετύχουμε την άνοδο στη Super League. Θέλω να δικαιώσω απόλυτα τους ανθρώπους που με επέλεξαν".

Τέλος, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σχολίασε: "Η Β΄ Εθνική σαφώς είναι πιο δύσκολη κατηγορία από τη Γ΄ Εθνική. Είναι πιο απαιτητικό και πιο δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και η δίψα για διάκριση είναι μεγάλη".

Ξανανοίγει η υπόθεση Μιχαλόπουλου

Ξανανοίγει το θέμα που πήγε να το κλείσει όπως-όπως η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και αφορούσε την παράνομη προσέγγιση του Ηλία Μιχαλόπουλου από τον Αστέρα Τρίπολης. Η επιστολή που είχε στείλει στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας, η οποία συνοδευόταν με 30 σελίδες υλικό της παραδοχής της συμφωνίας των δύο πλευρών, βρήκε απήχηση και την Τετάρτη θα έχουμε εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, χάρη στην έφεση που άσκησε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ.

Ο Αστέρας Τρίπολης λογικά θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά να μην επιτρέψει να κάνει παράσταση ο κ. Βήτας, ωστόσο έστω και με υπόμνημα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα καταθέσει τις απόψεις της και θα περιμένει την απόφαση της Επιτροπής.

Η πρωτόδικη απόφαση υπέρ του Αστέρα Τρίπολης και του ποδοσφαιριστή πραγματικά είχε προκαλέσει έκπληξη, καθώς ήταν σαφές ότι ο παίκτης προσεγγίστηκε όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και ουσιαστικά, καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις. Παρ' όλα αυτά η Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας, χωρίς κανένα σκεπτικό και χωρίς καμία αιτιολόγηση κατέληξε ότι "...δεν προέβησαν σε σοβαρές υλικές ενέργειες κατατείνουσες σε εκατέρωθεν συμβατικές δεσμεύσεις", ανατρέποντας και προκαλώντας την κοινή λογική.