Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Αποδεσμεύτηκε ο Ραμαέλ


Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βινσέντ Ραμαέλ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός. Οι ιθύνοντες των Βοιωτών είχαν συνάντηση με τον 22άχρονο Γάλλο άσο, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε καθώς κρίθηκε πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα, με την προσφορά του να είναι πολύ κάτω του αναμενομένου.

Πήρε νέα αναβολή η υπόθεση της Βέροιας για τον ΠΑΣ


Για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η υπόθεση της παρέμβασης του αθλητικού εισαγγελέα κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα συνέβησαν στην Βέροια μετά το τέλος του αγώνα Βέροιας-ΠΑΣ Γιάννινα. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα (Πέμπτη), αλλά πήρε και νέα αναβολή.

Αναλυτικότερα :

Τιμές Εισιτηρίων 13ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

ΠΑΣ: Η σημερινή προπόνηση


Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Νίκος Κεχαγιάς είναι επίσημα ο νέος τεχνικός τής Αναγέννησης Καρδίτσας

Ο Νίκος Κεχαγιάς είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός τής Αναγέννησης Καρδίτσας, μετά το 'διαζύγιο' με τον Τζο Παλατσίδη.

ΟΦΗ: «Φουσκώνουν» οι οφειλές

Στο θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου η καθυστέρηση πληρωμών τείνει να εξελιχθεί σε κανόνα.
Συνήθως μάλιστα οι ιδιοκτήτες εξοφλούν κουτσά στραβά τους παίκτες μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά «τρενάρουν» το οικονομικό για να γίνει η «σούμα» των οφειλών στο τέλος της σεζόν. Όταν δηλαδή θα ξέρουν αν η ομάδα πέρασε πάνω ή κάτω από τoν πήχη.

Βαζάκας: «Ελάτε να... καθαρίσουμε»


Να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από το ματς με την Βέροια, θέλουν στα Τρίκαλα και σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε. Παράλληλα, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα.

Που ποντάρει ο ΠΑΣ και τι πρέπει να προσέξει


Βαδίζουμε προς την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής και ουσιαστικά μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τη λήξη του α’ γύρου, αφού απέμειναν ακόμα πέντε αγωνιστικές.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προέλασή του για την σούπερ λίγκα, αλλά θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ στη συνέχεια. Μπορεί να έχει πολλές προϋποθέσεις και πολλά ατού με το μέρος του, αλλά θέλει προσοχή, γιατί στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απόλυτο και πριν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να κρίνει καταστάσεις και να ξεχωρίσει νικητές και ηττημένους, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Θέλει ψυχή το ματς της Λιβαδειάς

Αντιμέτωπος με το δυσκολότερο παιχνίδι ως τώρα στη Football League θα έρθει ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Το γεγονός ότι θα παίξει μακριά από την έδρα του, σε συνδυασμό με τη δυσμενέστατη παράδοση που υπάρχει στην πόλη της Βοιωτίας (11-0 οι νίκες) αλλά και για τους προληπτικούς το γεγονός ότι θα είναι το 13ο παιχνίδι στο οποίο θα δοκιμάσει να διευρύνει το αήττητο σερί του ο ΠΑΣ, δημιουργούν μια σειρά θεωρητικών δυσκολιών. Όμως μια ομάδα του επίπεδο που βρίσκονται φέτος τα Γιάννινα οφείλει να πάει, να παίξει με ψυχή και να αποδείξει ότι ο πρώτος στο πρωτάθλημα έχει ξεκαθαρίσει και απλώς αναζητείται ο δεύτερος.

Ραντεβού για συμβιβασμό Κούγιας – Χριστοβασίλης κατόπιν των εξελίξεων

Μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στην υπόθεση διεκδίκησης χρημάτων από τον κ. Κούγια για την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για απαγόρευση μεταβολής της κινητής και ακίνητης περιουσίας του κ. Χριστοβασίλη, αλλά και της ΠΑΕ,

STOP στις μεταγραφές του ΠΑΣ έβαλε η απόφαση του Πρωτοδικείου, με προσωρινή διαταγή, σε ασφαλιστικά μέτρα που αφορά τη διένεξη Κούγια και Χριστοβασίλη.(+video)

Το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε προσωρινή διαταγή μη μεταβολής της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Χριστοβασίλη και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι να εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα στις 25 Ιανουαρίου, που σημαίνει με απλά λόγια,   αδυναμία υλοποίησης μεταγραφών ή πώλησης παικτών τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Διαβάστε την απόφαση του Πρωτοδικείου και τα όσα είπε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Βήτας. 

Ο κ. Βήτας είπε αρχικά: