Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  1-0

* Απολογισμό 11-1-1 έχει η Δόξα κόντρα στον ΠΑΣ. Το τελευταίο «διπλό» σημειώθηκε τη σεζόν 2005-06.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Βασικοί υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Διαγόρα στα μπαράζ ανόδο είναι οι «ασπρόμαυροι». Για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι ίδιοι να πάρουν άδεια συμμετοχής, κάτι που θα φανεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε θέλουν να συνδυάσουν το τελευταίο εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με νίκη επί του ΠΑΣ.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2

* Κεκλεισμένων των θυρών.
* Ο Παναιτωλικός δεν έχει επικρατήσει του Εθνικού στα οκτώ τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας. Οι Πειραιώτες ως γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 8-4-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Το Πάσχα πέρασε και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου στους Πειραιώτες. Τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν, οι 10 νεοαποκτηθέντες δεν υπολογίζονται και το αρνητικό σερί μετρά εννέα αγωνιστικές. Φυσικά, και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ 1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Ελπίδες για τα πλέι οφ έχει η «βασίλισσα του βορρά», αφού είναι πιθανό να πάρει τη θέση κάποιας από τις ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα με την αδειοδότησή τους. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει κίνητρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο.
Οι «κυανέρυθροι» με την ισοπαλία που απέσπασαν στη Λιβαδειά διατηρήθηκαν μαζί με τον Πανθρακικό στην 8η θέση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί εντός έδρας. Στα οκτώ τελευταία ματς στο γήπεδό τους δεν έχουν χάσει και κόντρα στον Θρασύβουλο δεν επιθυμούν απώλειες. Απέναντι στους Βοιωτούς βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, αλλά τελικά πήραν έναν βαθμό – χρυσάφι.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πρόβλημα με την αδειοδότηση δεν θα αντιμετωπίσει, οπότε γιατί η ομάδα της Κομοτηνής να μην ελπίζει σε άνοδο μέσω των πλέι οφ; Οι Ακρίτες έχουν, λοιπόν, το κίνητρο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ηλιούπολη και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ   1-1

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Με μία νίκη εντός έδρας μέσα στο 2011 οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να ελπίζουν σε τίποτα περισσότερο από την διεκδίκηση της παραμονής στα πλέι άουτ. Η ομάδα της Καισαριανής θα υποδεχτεί τον αδιάφορο βαθμολογικά Πιερικό και βλέπει μόνο νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ   2-1

* Κεκλεισμένων των θυρών.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ βρέθηκε η ομάδα της Νίκαιας μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Σα να μην έφτανε αυτό έχασε και τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα και αποχώρησε.

Εκτίμηση αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ  1-0

* Μόλις μία ισοπαλία έχει σημειωθεί σε επτά αναμετρήσεις.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Οι μαθηματικές ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι άουτ έχουν χαθεί. Μόνο παράθυρο αισιοδοξίας είναι η εκδίκαση της ένστασης που έχει κατατεθεί σε βάρος των Εθνικού, Ιωνικού για την υπόθεση με τα πλαστά δελτία. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την έκπληξη απέναντι στα Τρίκαλα και ζήτησαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Εκτίμησης αγώνα: ΟΦΗ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ    2-0

ΟΦΗ: Το χρέος τους καλούνται να κάνουν οι Κρητικοί και να προσθέσουν τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Το ενδιαφέρον όλων από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στην επιτροπή αδειοδότησης εκεί όπου όλα παίζονται σχετικά με τη συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα για να μην πέσουν θύματα έκπληξης.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   2-0

* Σε επτά αγώνες δεν έχουν αναδειχτεί πο ισόπαλοι η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Λεβαδειακός.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τη μεγάλη έκπληξη κυνηγούν οι Θεσσαλοί απέναντι στον Λεβαδειακό και παράλληλα θέλουν ήττα του Εθνικού από τον Παναιτωλικό για να τον πιάσουν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ. Σε διαφορετική περίπτωση θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους στην πιθανότητα τιμωρίας των Εθνικού, Ιωνικού.