Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η αποστολή του Άρη για τα Γιάννενα


Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε, με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Χριστοβασίλης: "Και του χρόνου εδώ"


Με κάθε επισημότητα, αλλά και σημαντική καθυστέρηση έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. "Και του χρόνου εδώ", το μήνυμα Χριστοβασίλη.

Υποχώρηση με εγγυήσεις για ΑΕΛ και Πανσερραϊκό


Απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα ΑΕΛ και Πανσερραϊκός. Εγγυήσεις από την ΕΠΟ ότι δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με Δόξα και Λεβαδειακό.

Επανέρχεται για Λούα Λούα ο ΠΑΣ Γιάννινα


Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Άγιαξ της Ηπείρου, έκαναν και πάλι στροφή στον Κονγκολέζο επιθετικό, ο οποίος φέρεται να έχει μειώσει αισθητά τις απαιτήσεις του.

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ορισμός άνισης μεταχείρισης»

Η θεσσαλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρθηκε τόσο στην… ανεξήγητη βιασύνη της Super League να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όσο και στην απειλή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε:

Πηλαδάκης : «Θα αποσύρουμε την προσφυγή, αν...»


Ο Κώστας Πηλαδάκης μιλώντας στον «ΣΚΑΙ» υπογράμμισε ότι η ΑΕΛ θα αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια, εφόσον δεν καλυφθούν οι θέσεις των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στο πρωτάθλημα,  ενώ επανέλαβε ότι η διαμάχη Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού έχει προκαλέσει όλα τα δεινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.