Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Συμφωνία με τον Γεωργίου (+Video)


Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Φώτης Γεωργίου να είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην μεταγραφική λίστα της ΠΑΕ ο 25χρονος Γάλλος Τόμας Γκαμιέτ της Ρεμας.

Δίωξη σε Ιωνικό και Εθνικό


Η ΠΑΕ Καλλιθέα κλήθηκε ως μάρτυρας να καταθέσει για τις υποθέσεις του Ιωνικού και του Εθνικού, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε στις δύο τελευταίες ομάδες αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας.

Μια ωραία ατμόσφαιρα! (BINTEO)


O Ψαλιδοχέρης διακωμωδεί το ΔΣ του Παναθηναϊκού παίρνοντας αφορμή από μία παλιά ελληνική ταινία, η οποία έχεις ως πρωταγωνιστή τον Ντίνο Ηλιόπουλο…

Κουράκης: «Δεν φοβόμαστε την Πασκέ»


Το «τελεσίγραφο» της FIFA προς τον ΟΦΗ για απόσυρση της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, μέσω της Εύας Πασκέ, δεν θορυβεί τους Κρητικούς. Μετά τον Νίκο Μαχλά και ο Γιάννης Κουράκης ξεκαθαρίζει ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Μαχλάς: "Το αυτί μας δεν ιδρώνει"


Ο Νίκος Μαχλάς τόνισε για ακόμη μια φορά πως ο ΟΦΗ δεν υπάρχει περίπτωση να αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα μέχρι να δικαιωθεί.

Συνάντηση του ΠΑΣ με Μπιτσαξή


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΕ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκε την Πέμπτη με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή για το θέμα του γηπέδου.