Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τα καλύτερα γκόλ της εβδομάδας (video)

Τα καλύτερα γκόλ της εβδομάδας



video

Μετάδοση αγώνα ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απο conn-x tv

Έπειτα απο επικοινωνία που είχαμε  με το conn-x tv,  ο αγώνας ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα μεταδοθεί κανονικά.

Εκτίμηση αγώνα: ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ



ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Την έκπληξη είναι υποχρεωμένη να κάνει η ομάδα της Φυλής για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να τονώσει την ψυχολογία της. Οι «πράσινοι» εκτός των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είδαν την προηγούμενη αγωνιστική στην Κατερίνη τη διαιτησία να τους αδικεί και έκαναν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.
Ο Θρασύβουλος προηγήθηκε στην έδρα του Πιερικού και αμφισβήτησε έντονα τα γκολ των γηπεδούχων. Ηταν η πρώτη φορά που ο τεχνικός Αντώνης Μανίκας μίλησε για λάθη διαιτησίας και σα να μην έφτανε αυτό θα πρέπει να βρει λύσεις στις πολλές απουσίες για να επικρατήσει η αθηναϊκή ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των επτά αγωνιστικών.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


* Η μοναδική νίκη των Τρικάλων σε 10 ματς στην Καρδίτσα σημειώθηκε το 2000 για το Κύπελλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ξεσηκωμός επικρατεί στην Καρδίτσα για το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση, κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και ο αγώνας με τον ΑΟΤ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αλλά και για να τονώσουν την ψυχολογία τους για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ



Ο Σφήκας είχε αφήσει με πολλά παράπονα τους Κρητικούς στο περσινό ματς Ολυμπιακός Βόλου – ΟΦΗ 3-0.
ΟΦΗ: Οσο οι Κρητικοί νικούσαν, τα προβλήματα έμεναν στα αποδυτήρια. Η 2η ήττα όμως στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έφερε στην επιφάνεια το θέμα των πληρωμών και την πρόθεση αρκετών ποδοσφαιριστών να αποχωρήσουν! Όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο των «μελανόλευκων» το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό και η διοίκηση προσπαθεί να διατηρήσει την ενότητα.

Εκτίμηση αγώνα: ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ



ΙΩΝΙΚΟΣ: Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή περιμένει τους «κυανόλευκους». Στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι εντός έδρας οφείλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες με μία μεγάλη έκπληξη για να ανασάσουν βαθμολογικά και ελπίζουν αυτή τη φορά να έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών. Η διοίκηση, εξάλλου, με ανακοίνωσή της έδωσε το στίγμα της κατάστασης που επικρατεί: «Με 190 εισιτήρια δεν πάμε πουθενά».
Η ομάδα της Νίκαιας στο εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα πραγματοποίησε το χειρότερο πρώτο ημίχρονο του φετινού πρωταθλήματος και παρά την καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο έμεινε στο 0-0, με τον μέσο Σιστόν (13 συμ./1) να χάνει πέναλτι. Ηταν η 4η διαδοχική «λευκή» ισοπαλία που δεν επέτρεψε στον Ιωνικό να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ



ΒΕΡΟΙΑ: Η νίκη δεν ήρθε ούτε στο τρίτο παιχνίδι με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο. Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται πλέον σε τροχιά πλέι άουτ και το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό είναι μονόδρομος. Εξάλλου, έχει να πανηγυρίσει νίκη στο γήπεδό της από τη 2η αγωνιστική.
Οι «κυανέρυθροι» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα κατάφεραν να μην ηττηθούν για 3η διαδοχική αποστολή εκτός έδρας. Προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και λίγο πριν το φινάλε έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Σαϊτιώτη (12 συμ./3), το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Παπαδόπουλος, πάντως, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και περιμένει από αυτούς να δείξουν το ίδιο πρόσωπο και εντός έδρας και να επικρατήσουν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο τους έπειτα από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Βέροια: Κανονικά ο Σαϊτιώτης


Ο Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή της Βέροιας για το ματς με τον Λεβαδειακό τον Σαϊτιώτη. Εκτός οι Καλί και Αουρέλιο

Καρδίτσα: Μονόδρομος η νίκη


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας ενόψει του ντέρμπι με τα Τρίκαλα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους "κιτρινόμαυρους"

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις στη Νίκαια


Χωρίς τους Καούνο, Θεοδωρίδη και Μόρετς θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης

Δήλωση ΠΑΕ για έκτιση ποινών των στην 14η αγωνιστική



Δήλωση ΠΑΕ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα στην 14η αγωνιστική

«Μην γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε»


Μηδενικά είναι πλέον τα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών για τον ΠΑΣ Γιάννινα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί ο α' γύρος του πρωταθλήματος και η σημερινή έξοδος στην Φυλή (19:00) για να αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο πρέπει πάση θυσία να συνοδευτεί από τους βαθμούς της νίκης, αφού φέτος οι αντίπαλοί του για την άνοδο δείχνουν να μην αστειεύονται και ήδη ο ΠΑΣ έχασε το προβάδισμα που είχε από την 6η ως τη 12η αγωνιστική. Προκειμένου, λοιπόν, να μην γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος αυτό που με τόσο κόπο έχτισε η ομάδα του κ. Ντεμόλ, σήμερα υπάρχει μόνο η λέξη νίκη για τους «κυανόλευκους».