Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Και τώρα… Εργοτέλης












Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (0-2) επικράτησε ο ΠΑΣ της Αναγέννησης Σερρών και προκρίθηκε στη Δ’ φάση του κυπέλλου όπου περιμένει ήδη ο Εργοτέλης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πέναλτι με τον Κυριάκο στο πρώτο ημίχρονο και "καθάρισαν" την πρόκριση στο β’ με γκολ των Σκούφαλη και Μπουχάν. Ο Ντεμόλ "φρέσκαρε" την ομάδα του σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό, ενώ ο Τζημόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα "κυανόλευκα".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ (Χρήστος Φράγκος): Σαμουηλίδης, Τραγιάννης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζημιχαήλ (57' Κιορτζίδης), Παϊζάνος, Κεφαλάς (64' Τσιμόπουλος), Τριανταφυλλάκος, Κυριακίδης, Χουρουζίδης, Ζαγοριανός (75' Λιόλιος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Στάθης, Ντάσιος (75' Βαρτζιώτης), Κώτσιος (70' Πάντος), Μιχαήλ, Κυριάκος, Τζημόπουλος, Σκούφαλης, Νικολόπουλος, Μπουχάν (63' Ανδράλας), Κουτσοσπύρος.

Το φιλμ του αγώνα

28': Ο Τζημόπουλος ανατράπηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Γκάγκα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κυριάκος, η μπάλα έγλειψε το κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ!

37': Σουτ του Κυριακίδη άουτ.

42': Ο Τριανταφυλλάκος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Κηπουρός έδιωξε σωτήρια, νέο σουτ από τον ίδιο παίκτη, η μπάλα δίπλα από το "παραθυράκι" του Κηπουρού.

45': Σουτ του Κεφαλά έξω από την περιοχή, ο Κηπουρός έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

56': Επικίνδυνο ανάποδο ψαλιδάκι του Ζαγοριανού, η μπάλα ήρθε στα χέρια του Κηπουρού.

58' ΓΚΟΛ: Σουτ του Σκούφαλη και 0-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

62' ΓΚΟΛ: Σουτ του Μπουχάν στο "παραθυράκι" του τερματοφύλακα της Αναγέννησης και 0-2!

68': Ο Κηπουρός πρόλαβε στην έξοδο τον Ζαγοριανό που έφευγε σε τετ-α-τετ.

81': Φάουλ του Κυριάκου, έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε ο Σαμουηλίδης.

88': Φάουλ του Τραγιάννη απέκρουσε ο Κηπουρός.

Νέους χορηγούς ανακοίνωσε ο ΠΑΣ

Τη συνεργασία με δύο ακόμη επιχειρήσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τους δύο χορηγούς του επίσημου σορτς της ομάδας.

Στην μπροστινή αριστερή πλευρά χορηγός είναι η "ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ", η μεγάλη εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων η οποία εμπορεύεται τα αυτοκίνητα Audi kai Volkswagen, σχεδόν σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα από το Αγρίνιο έως την Ηγουμενίτσα. Τόσο ο πατήρ όσο και ο υιός Καψιώχας είναι εξαίρετοι επιχειρηματίες και τους ευχαριστούμε που για άλλη μια χρονιά είναι κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πίσω πλευρά του σορτς η χορηγός είναι η Mexil του Γιάννη Σαρηκεχαγιά, ενός επιχειρηματία που ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε την αγορά όλης της Ελλάδος στους εξοπλισμούς καταστημάτων διασκέδασης (εστιατόρια- καφετέριες-μπαρ κλπ). Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον κ. Σαρηκεχαγιά που για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο είναι κοντά μας. Ο κατάλογος όμως των χορηγών της ΠΑΕ συνεχίζεται. Σύντομα θα ανακοινώσουμε χορηγούς, η χορηγία των οποίων αναπτύσσεται στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".

O Βαλιώτης με Εθνικό

Ο Λαρισαίος ρέφερι Βαλιώτης θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης Εθνικός- ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Δευτέρα (20/9). Ο Βαλιώτης θα έχει βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα (Λάρισας) και Δημήτρη Πλακογιάννη (Δωδεκανήσου). Τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Αριστ. Σπανέας (Ανατ. Αττικής).