Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Χ. Τζάνης: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα"




















Ο Χρήστος Τζάνης, ο οποίος συμπλήρωσε έξι χρόνια παρουσίας στον ΠΑΣ Γιάννινα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, καθώς και στους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα της νέας σεζόν: "Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που έχει δυναμική, που έχει ένα έμψυχο δυναμικό πολύ δυνατό και δεν έχει να φοβάται κάτι. Παρότι έφυγαν πολλοί παίκτες από την περσινή ομάδα πιστεύω ότι με 4-5 προσθήκες παικτών ο ΠΑΣ θα παρουσιαστεί πανέτοιμος και ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής".

Για τον απολογισμό της εξάχρονης παρουσίας του στα Γιάννενα: "Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια για να γίνομαι κάθε μέρα που περνάει καλύτερος και να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις".

Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται: "Έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις, ωστόσο πιστεύω ότι η θέση που μου ταιριάζει είναι ως κρυφός επιθετικός και μπορώ να ανταποκρίνομαι καλύτερα στις ανάγκες της ομάδας".

Για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα: "Στο ποδόσφαιρο για να μπορέσεις να πας μπροστά πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους. Η φιλοσοφία μου είναι ότι εφόσον πηγαίνει καλά η ομάδα πηγαίνεις και εσύ καλά. Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς και να μαθαίνεις μέσα από τα λάθη. Το όνειρο μου κάποια στιγμή είναι να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού. Πιστεύω ότι όταν αγωνίζεσαι εκτός Ελλάδας αποκτάς και φιλοσοφία πολύ διαφορετική και φυσικά μαθαίνεις καλύτερα το ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στο εξωτερικό, άλλη κουλτούρα, άλλη αντίληψη".

Για τους φιλάθλους της ομάδας: "Ελπίζω φέτος να τους κάνουμε χαρούμενους. Οι φίλαθλοι και τη σεζόν που πέρασε ήταν κοντά μας, μας στήριξαν και μας βοήθησαν πολύ. Πιστεύω ότι και τη νέα χρονιά θα είναι δίπλα μας και θα μας δίνουν δύναμη για να καταφέρουμε τον στόχο μας".