Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Γιορτάζουν Γιάννενα και Αγρίνιο (+Video)


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός είναι και επίσημα πλέον στην Superleague. Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα Οι Γιαννιώνες νίκησαν με 3-0 τον Εθνικό Αστέρα και οι Αγρινιώτες με το ίδιο σκορ τον Διαγόρα. Εύκολα τα Τρίκαλα τον Ιωνικό (4-0), μπήκε στην εξάδα η Δόξα Δράμας (3-1 την Βέροια).

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ     0-1
* Από τις 29 Φεβρουαρίου 2004 έχει να πανηγυρίσει νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα ο Εθνικός Αστέρας. Εκτότε οι Ηπειρώτες έχουν απολογισμό 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ετοιμοι να πανηγυρίσουν την άμεση επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα είναι οι Ηπειρώτες. Πώς θα γίνει αυτό; Ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Αστέρα. Οι πρωτοπόροι έχουν μεγάλο όπλο την έδρα τους και αυτή θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν για να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση για φέτος.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΟΦΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ     0-0

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βάσει των υπολογισμών που έχουν κάνει στην Κατερίνη οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να επικρατήσουν του ΟΦΗ για να «κλειδώσουν» την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο και ο βαθμός μπορεί να είναι αρκετός, αφού για να μπλέξουν σε περιπέτειες θα πρέπει ο Εθνικός Αστέρας να κάνει το απόλυτο μέχρι το φινάλε! Δείχνει απίθανο…

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΙΑΓΟΡΑΣ– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    2-0
* Στα πέντε τελευταία ματς Παναιτωλικού – Διαγόρα το τελικό σημείο διαμορφώνεται από το ημίχρονο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Αγρίνιο και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την επιστροφή των «καναρινιών» στην κατηγορία των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από 34 χρόνια! Αυτό θα συμβεί εάν επικρατήσουν του αποδεκατισμένου Διαγόρα, ενώ παράλληλα θα ελπίζουν και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Εκτίμηση αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ    2-2
* Με εξαίρεση το παιχνίδι του πρώτου γύρου, στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις ανεξαρτήτως έδρας έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος.

ΒΕΡΟΙΑ: Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου θα δώσει η «βασίλισσα του βορρά» κόντρα στη Δόξα Δράμας. Φυσικά, δεν θέλει να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της, αλλά να δώσει ραντεβού μαζί τους για τα πλέι οφ, ένας στόχος που δείχνει εφικτός αν αναλογιστεί κανείς ότι πολλές ΠΑΕ έχουν πρόβλημα με την αδειοδότηση.

Πρόγραμμα 33ης Αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 33ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Με τις... σαμπάνιες ανά χείρας


Η δυτική Ελλάδα αντεπιτίθεται και ετοιμάζεται να κοσμήσει τη μεγάλη κατηγορία με δύο εκπροσώπους.
Η μεγάλη ώρα έφτασε, λοιπόν, για ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, οι οποίοι σήμερα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν στα γήπεδά τους και μπροστά στον κόσμο τους τη μαθηματική επικύρωση της ανόδου στη Super League.

Με πολλά προβλήματα στην Κατερίνη ο ΟΦΗ


Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την αγωνία που υπάρχει για την αδειοδότηση της ομάδας θα έχουν στον ΟΦΗ, στην κυριακάτικη (08/05) αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Έτοιμος για την φιέστα ο ΠΑΣ


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την επιστροφή του στην Superleague.

Εθνικός Αστέρας: Χωρίς δύο στα Γιάννενα


Χωρίς τους Χωριανόπουλο και Τσιώλη στην αποστολή θα μεταβεί ο Εθνικός Αστέρας στα Γιάννενα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.