Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Κούγιας: «Ξέρουμε ποιοι μας χτύπησαν»


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Ριζούπολη από οπαδούς του Απόλλωνα, τονίζοντας ότι «ξέρουμε ποιοι μας χτύπησαν», ενώ κατονόμασε τους Σταμάτη Συρίγο (ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα) και Σταμάτη Βελλή (μεγαλομέτοχο της ομάδας) ότι συμμετείχαν στην επίθεση!

Ο Πετράκης στην Καισαριανή


Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Παντέλη στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα.

Έφαγε ξύλο ο Κούγιας!


Επίθεση στον Αλέξη Κούγια και στον προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έγινε πριν λίγο στο γήπεδο της Ριζούπολης στο ματς Απόλλων-Κόρινθος.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 29η αγωνιστική (2, 3 & 4/4/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League της 29ης αγωνιστικής στις 2, 3& 4/4/2011.

"Γιαννιώτης" μέχρι το 2015 ο Πολ Κειτά


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Πολ Κειτά για ακόμη δύο χρόνια. Ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής τον περασμένο Ιούλιο είχε υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο οι φετινές του πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, αλλά και το νεαρό της ηλικίας του οδήγησαν την διοίκηση να διευρύνει την συνεργασία με τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Τα 3 δραματικά λεπτά του ΠΑΟ-Μπάρτσα (Video)


Όπως είναι λογικό η χθεσινή ματσάρα Παναθηναϊκού – Μπαρτσελόνα έχει μονοπωλήσει τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Εμείς, λοιπόν, για όσους έτυχε να μην δούνε τα 3 τελευταία λεπτά της συγκλονιστικής αναμέτρησης ή για όσους θέλουν να την ξαναθυμηθούν σας παρουσιάζουμε το σχετικό βίντεο με την περιγραφή από την ΕΤ1.

ΠΑΣ: Η «απάντηση» σε μία σιωπηρή κόντρα


Είναι κοινό μυστικό στα Γιάννενα, αλλά εντός των ορίων του επαγγελματισμού οι λεπτές ισορροπίες τηρούνται. Η συνύπαρξη του Στεφάν Ντεμόλ με τον Μανόλη Σκούφαλη ορίζονται με βάση τα προαναφερόμενα στάνταρ και ως φαίνεται θα χρειαστεί να συμβεί κάτι ανατρεπτικό για να αλλάξει τα δεδομένα.