Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Καλλιθέα: "Φωνάζει" για την διαιτησία


Η ΠΑΕ Καλλιθέα εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ παράλληλα απάντησε στην Αγρινιώτη ΠΑΕ η οποία έκανε παράπονα για την φιλοξενία στο "Ελ Πάσο".

Δήλωση Μανώλη Σκούφαλη


Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που βγήκαν τις προηγούμενες ημέρες στον τοπικό τύπο, περί αποχώρησης του Μανώλη Σκούφαλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προχώρησε στις κάτωθι δηλώσεις:

Ξεκούραση και η προσοχή στον Λεβαδειακό


Ρεπό περιλάμβανε την Τρίτη το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα αφού ο Στέφαν Ντεμόλ θέλησε να τους ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League.

Τα χώνουν άγρια οι τρικαλινοί στους Γιαννιώτες!!!!!!!!



Μία ωραία ατμόσφαιρα ήταν η συνέντευξη τύπου στα Γιάννενα!!!

Παναιτωλικός - Κωστούλας: "Η άνοδος είναι θέμα εγωισμού"


Ο Παναιτωλικός έχει βάλει τις βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερλίγκα μετά από 34 χρόνια. Ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Κωστούλας, δίνει καθημερινά μάχες για την επιβίωση του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η FOOTBALL LEAGUE ζήτησε εξαιρέσεις Αγώνων


Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2  απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

Βεζυρίδης: "Θα είμαστε στην Σούπερλίγκα"


Ο Πολυχρόνιδης Βεζυρίδης ήταν ο φύλακας άγγελος του ΟΦΗ απέναντι στον Πανθρακικό με πέναλτι που απέκρουσε στις καθυστερήσεις.

Σοκαρισμένος ο Φερέρα

Οσα έζησε στο Ηράκλειο ο Εμίλιο Φερέρα, θα τα θυμάται για πολύ καιρό. Ο Βέλγος τεχνικός του Πανθρακικού έχει υποστεί σοκ από τις σκηνές ροκ που εκτυλίχθηκαν στο «Γεντί Κουλέ». Ο Φερέρα δεν στάθηκε δυνατό να δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, αφού από τα πολλά δακρυγόνα που έπεσαν στα αποδυτήρια δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Μπηχτές» σε Βαζάκα για τον Κοντογουλίδη!

Η ΠΑΕ Τρίκαλα δηλώνει πυρ και μανία με την αντιμετώπιση από πλευράς ΠΑΣ στα Γιάννενα, ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΤ ασχολήθηκαν χθες περισσότερο με τα του οίκου τους, κατηγορώντας μάλιστα τεχνική ηγεσία και διοίκηση πως επέτρεψαν να αγωνιστεί ως βασικός ένας πρώην παίκτης του «Αγιαξ», ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης!

Εθνικός: Στο «περίμενε» οι παίκτες

Στο «περίμενε» οι παίκτες για τις οφειλές, σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχής αν δεν υπάρξουν εξελίξεις

Ειρήνη μεταξύ ΟΦΗ και Πανθρακικού

Τέλος στην κόντρα ΟΦΗ, Πανθρακικού που είχε προκύψει μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Football League. Τα δύο πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα, που υπέδειξε ο διαιτητής αλλά και οι εκατέρωθεν καταγγελίες, «άναψαν» τα αίματα, όμως οι παρεμβάσεις των Νίκου Μαχλά και Θοδωρή Σαββάκη, εξομάλυναν την κατάσταση.

Αλεξίου ο νέος τεχνικός της Ηλιούπολης

Ο Αλέξης Αλεξίου είναι ο νέος προπονητής της Ηλιούπολης μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο Αλέξης Μιχαήλ παίρνει τη σκυτάλη από τον Ηλία Κώτσιο


Ο Αλέξης Μιχαήλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Κώτσιου στα επόμενα εκτός έδρας κρίσιμα παιχνίδια και ειδικά του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, αφού ο έμπειρος αμυντικός έπαθε θλάση και θα μείνει 10 με 15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.