Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πουρής: «Είμαι σίγουρος ότι ήταν βαλτός...»


Χρειάστηκε να περάσουν 5.5 μήνες (!) για να εκδικαστεί η υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του τερματοφύλακα των Τρικάλων Χρήστου Πουρή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που είχε διεξαχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου!

Ντεμόλ: «Υπογράφω το Σάββατο»


Αποκαλύψεις. Ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε χθες ότι αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιο ανανέωσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα είναι μονοετές, όπως επιθυμούσε η διοίκηση. Πάντως ο Βέλγος, ο οποίος ήθελε συμβόλαιο για δύο χρόνια, θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση παραμονής στη Super League.

Ντεμόλ: Στο επίκεντρο τα γήπεδα


Την κατάσταση των βοηθητικών γηπέδων του ΠΕΑΚΙ εξέτασε ο Στέφαν Ντεμόλ, που πήρε διαβεβαιώσεις για την καλυτέρευσή τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τιμές Εισιτηρίων 25ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ



    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

ΠΑΣ: Με ελλείψεις η αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00 ΕΤ3), στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στην Football League. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντάσιος και Κειτά, καθώς επίσης και οι Στάθης, Φουρτάδο και Μπουχάν οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναστόπουλος: «Δεν έλεγαν τα ίδια για άλλα ματς»


Στην αντιμετώπιση που έχει ο ΟΦΗ σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα, επικεντρώθηκε για ακόμη μία φορά ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή τον αγώνα απέναντι στον Θρασύβουλο. Μάλιστα, τα έβαλε με τους παίκτες της ομάδας της Αθήνας επειδή είπαν ότι θα παίξουν για τη νίκη κόντρα στους Ηρακλειώτες και τους κατηγόρησε ότι δεν έκαναν παρόμοιες δηλώσεις πριν από τους αγώνες τους με Παναιτωλικό και ΠΑΣ!

Με αυτούς ΠΑΣ για άνοδο


Οι εννέα παίκτες-κλειδιά που έχουν πάρει φέτος στις πλάτες τους τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έχουν φέρει με το… ενάμισι πόδι στα «σαλόνια» της Superleague.

Βαγγέλης Αγγελής: Σε γερές βάσεις χτίζεται ο νέος ΠΑΣ


Μια συζήτηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Βαγγέλη Αγγελή πάντα παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Γιατί είναι ο πιο στενός και πιστός συνεργάτης του προέδρου κ. Γιώργου Χριστοβασίλη και κάθε καλοκαίρι χειρίζεται τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο ΠΑΣ βαδίζει ολοταχώς για τη σούπερ λίγκα και κάθε αγωνιστική που περνά, τον φέρνει όλο και πιο κοντά στην κατηγορία των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΣ: Μένουν Ντεμολ και Κεϊτά


Οι Στέφαν Ντεμολ και Πολ Κεϊτά στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, προανήγγειλαν την ανανέωση των συμβολαίων τους με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΦΗ: Αποχώρησε ο Μανούσος


Ο Γιώργος Μανούσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και αποχώρησε από τον ΟΦΗ, ενώ θα καταθέσει προσφυγή κατά της ομάδας για τα οφειλόμενα.