Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ασταμάτητος ο ΠΑΣ επικράτησε του Εθνικού με 3-1 (+Video)


Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε με 3-1 του Εθνικού, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League με 48 βαθμούς. Τα γκολ για τους γιαννιώτες πέτυχαν οι Τζάνης (6') και Σιαλμάς (66', 89'), ενώ για τους πειραιώτες είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ψιάνος στο 39'.

Στήριξη σε Αναστόπουλο μέχρι νεωτέρας!


Έπειτα από δύο ώρες συνεδρίασης, το Δ.Σ. του ΟΦΗ αποφάσισε ότι συνεχίζει με το Νίκο Αναστόπουλο στην τεχνική ηγεσία.

Συνεχίζουν ακάθεκτοι ΠΑΣ, Παναιτωλικός


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός συνέχισαν με νίκες στην 19η αγωνιστική και απομακρύνονται από τους διώκτες τους. Οι Γιαννιώτες επικράτησαν 3-1 του Εθνικού και οι Αγρινιώτες με 4-0 του Αγροτικού Αστέρα. Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 των Τρικάλων και έπιασε τον ΟΦΗ, ενώ στην Δράμα, η Δόξα συνέτριψε με 5-1 τον Ιωνικό.

Έκτακτο Δ.Σ. προάγγελος εξελίξεων στον ΟΦΗ


Τη σύγκλιση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου αποφάσισαν οι παράγοντες της Κρητικής ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσουν τη νέα αγωνιστική κρίση της ομάδας.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Εθνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-3

* Αήττητος στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις με τον Εθνικό ανεξαρτήτως έδρας είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με τον αέρα που τους δίνει η βαθμολογική διαφορά από τον 2ο Παναιτωλικό και τον 3ο Διαγόρα θα παραταχθούν οι Ηπειρώτες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό. Τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ έβαλαν σε κίνδυνο την έδρα τους και είναι λογικό το μυαλό όλων να βρίσκεται στην απόφαση του αθλητικού δικαστή. Οι ποδοσφαιριστές του Στεφάν Ντεμόλ, ωστόσο, απέδειξαν στην Κομοτηνή ότι μένουν ανεπηρέαστοι.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Αγροτικός Αστέρας – Παναιτωλικός 0-1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν οι Αγρινιώτες και να μην δώσουν δικαιώματα στους διώκτες τους να ελπίζουν για την κατάληψη της 2ης θέσης. Οι «κυανοκίτρινοι» μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και το εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα τους δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Εκτίμηση αγώνα: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Τρίκαλα – Λεβαδειακός 4-0
* Από το 1976 έχει να φύγει με τη νίκη από τη Λιβαδειά η ομάδα των Τρικάλων.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τη μεγάλη ευκαιρία να πιάσουν τον ΟΦΗ στην 4η θέση και να διατηρήσουν μαθηματικές ελπίδες ακόμα και για την κατάληψη της 2ης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο θα έχουν οι Βοιωτοί απέναντι στα Τρίκαλα. Είναι φορμαρισμένοι και θα έχουν το απαραίτητο πάθος για να διακόψουν το σερί των Θεσσαλών.

«Τελειώνει» ο Αναστόπουλος από τον ΟΦΗ


Ωρες μετράει στον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος!
Στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια και απογοήτευση για την πορεία της ομάδας, που έχει μόλις μία νίκη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αλλά και για τις κινήσεις του "μουστάκια" από τον πάγκο.