Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εβδομάδα μεταγραφών






H πρόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη να φέρει αυτό το καλοκαίρι δύο- τρία ονόματα επιπέδου Super League στα Γιάννενα είναι δεδομένη.

O πρόεδρος του ΠΑΣ επιθυμεί την απόκτηση παικτών που θα λειτουργήσουν ως "κράχτες" για τον κόσμο, διότι θεωρεί πως μια τέτοια εξέλιξη πέραν του ότι θα προσδώσει περαιτέρω ποιότητα στο ρόστερ θα τονώσει τα ποσοστά πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας που μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικά.

Τα μεταγραφικά μέτωπα του ΠΑΣ είναι ανοικτά και μετά την απόκτηση των Κυριάκου, Νικολόπουλου και Σκούφαλη, εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις τόσο σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Τάσου Πάντου όσο και του Γιώργου Μπάρκογλου (φωτό). Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Χριστοβασίλη για να συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννενα, ενώ επικρατεί αισιοδοξία ότι θα καμφθούν ορισμένες ενστάσεις του για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΣ είναι να ενισχύσουν τον άξονα της ομάδας, ήτοι να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, ένας στόπερ, ένας αμυντικός μέσος κι ένας επιθετικός.

Στη γωνία για Μπάρκογλου, ενδιαφέρον για Ψωμά

Ο δεδομένος πλέον υποβιβασμός του Λεβαδειακού μόνο ως θετική εξέλιξη μπορεί να χαρακτηριστεί στο "φλερτ" του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργο Μπάρκογλου. Οι "κυανόλευκοι" αναμένεται να φουλάρουν εντός των ημερών για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του Λεβαδειακού στο περσινό πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος επιθετικός, αν και δεσμεύεται με ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους Βοιωτούς, δύσκολα θα τους... ακολουθήσει στη Β’ Εθνική. Οι Γιαννιώτες θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να βρει τη χρυσή τομή με τη διοίκηση των "πράσινων", ώστε να σπάσει τη συμφωνία κι αν συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτησή του. Από την άλλη, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον πρώην παίκτη της Καβάλας και γνώριμο του Ντεμόλ από τη θητεία του στο Αιγάλεω, Μανόλη Ψωμά. Στον παίκτη έχει κατατεθεί πρόταση και από την ΠΑΕ αναμένουν την απάντησή του.

Θα το παλέψει για Ρόβα

Τέλος, δεν εγκαταλείπει τη μάχη για την απόκτηση του Βασίλη Ρόβα ο ΠΑΣ. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε νέα επαφή με τον παίκτη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του.

* Από αύριο θα ισχύουν νέες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, πιο υψηλές από τις προηγούμενες. Στις σκέψεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ, πάντως, είναι να δοθεί μια μικρή παράταση και να συνεχίσουν να ισχύουν οι ίδιες τιμές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.