Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ξανά στα θρανία οι παίκτες του ΠΑΣ













Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στο πλαίσιο της λειτουργίας της μαθητικής κερκίδας.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε από σήμερα να εφαρμόζεται το πρόγραμμα επίσκεψης παικτών του ΠΑΣ στα σχολεία της πόλης. Η αρχή έγινε με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, όπου οι Ντάσιος και Σικαλιάς, συνοδευόμενοι από την Υπεύθυνη Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Μαίρη Πεζοδρόμου, μοίρασαν εισιτήρια στις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ηλιούπολη.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους μαθητές του σχολείου, ενώ οι δύο "κυανόλευκοι" υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που θα πραγματοποιείται κάθε φορά που ο ΠΑΣ αγωνίζεται εντός έδρας, είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για να δημιουργηθεί σταδιακά η επόμενη γενιά φιλάθλων της ομάδας.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί τον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου, κ. Τάσο Γιούνη, για την ανταπόκριση στο συγκεκριμένο εγχείρημα καθώς και για τη φιλοξενία που παρείχε.

Τιμές για όλα τα βαλάντια

Στο μεταξύ, ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ με αντίπαλο την Ηλιούπολη. Πιο αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: Θύρα 1:10 ευρώ, Θύρες 9,10: 15 ευρώ, Θύρες 3,4: 20 ευρώ και θύρα 5 VIP'S: 30 ευρώ.

Ναι στην αυτοπεποίθηση, όχι στην έπαρση

Την ταπεινοφροσύνη θέλει να διατηρήσει στο στρατόπεδο του ΠΑΣ ο Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν προσγειωμένοι και να μην παρασυρθούν από τις πρώτες επιτυχίες σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Μπορεί η Ηλιούπολη να μην αποτελεί φόβητρο, ωστόσο ο Βέλγος τεχνικός ξέρει ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια και ειδικά μετά από επιτυχίες ελλοχεύουν κίνδυνοι. Θέλοντας, λοιπόν, να προλάβει τα χειρότερα, κατέστησε σαφές στους παίκτες του ότι για να κερδίσουν την Κυριακή (16.00) τον αντίπαλό τους θα πρέπει να παρουσιάσουν πρόσωπο ανάλογο ή και καλύτερο απ’ αυτό που έδειξαν κόντρα στον Εθνικό.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Ντεμόλ, πλην των τραυματιών Σικαλιά, Βαγγελή και Τζάνη και απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα αναμένεται να εμπιστευθεί αυτούς που έφεραν τον ΠΑΣ στην πρώτη θέση μετά το πέρας 2 αγωνιστικών.

Πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Μπουχάν, Σιαλμάς, Ντε Βινσέντι, Μπακαγιόκο.