Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δείτε live εικόνα από το Σύνταγμα


Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα, ενώ οι συγκεντρωμένοι "αγανακτισμένοι", που διαμαρτύρονται για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, αποδοκιμάζουν τους ταραξίες. Τρεις αστυνομικοί ελαφρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Αποφασίζει για τις αδειοδοτήσεις

Την προσεχή Τετάρτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ-Football League 2 ΟΠΑΠ, με βασικό θέμα την πρόταση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ώστε να μην ισχύσει το σύστημα αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Βήτας: «Έχουν ασκηθεί διώξεις και εκεί που δεν έπρεπε»

Την άποψή του ότι ένα μέρος των διώξεων που έχουν ασκηθεί θα αποσυρθούν εξέφρασε ο Γιώργος Βήτας, μέσω της Sportday.

Ανοίγουν τα χαρτιά στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας


Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας μεταφέρεται από την... Εισαγγελία το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον, για το ΔΣ της διοργανώτριας αρχής με θέμα, μεταξύ άλλων, την επικύρωση της βαθμολογίας. Θα κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του προέδρου Βαγγέλου Μαρινάκη, ο οποίος θα τοποθετηθεί επί παντός επιστητού.

Οι διάλογοι για τα στημένα συνεχίζονται!


Νέοι διάλογοι ήρθαν στο φως... Συζητήσεις με Σταύρο για Original, στημένο ματς του Κούγια, πληροφορία Μαρινάκη για επεισόδια Παναθηναϊκών αλλά και κοντέινερ με πούρα και σαρδέλες Καλλονής! Τι λένε για τις αδειοδοτήσεις, για τον Πατέρα, για τα χρήματα που έδωσε η Λάρισα στον Εργοτέλη αλλά και για τη βιταμίνη του Γιάννη.

Έξι ελεύθεροι και τρεις στην φυλακή


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγύηση αφέθηκαν έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των στημένων, ενώ οι Βασίλης Καρακούλιας, Γιώργος Τσακογιάννης και Αχιλλέας Μπέος κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Δείτε όλο το ιστορικό της ημέρας, τις ειδήσεις, τις δηλώσεις και όλο το παρασκήνιο.

Ανεστάλη η επιχορήγηση


Ο ΟΠΑΠ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την προσωρινή αναστολή της χρηματοδότησης του ποδοσφαίρου, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από αυτές της αθλητικής δικαιοσύνης.

Απέτρεψε τη δολοφονία του Κούγια!


Αποκάλυψη σοκ από το "βαθύ λαρύγγι" της παράγκας Νο2. Διαβάστε τι είπαν Πατέρας, Αδαμίδης, Πατέρας, Τραυλός, Σπανός στη "Δίκη".