Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σούπερ Λίγκα: Γελάει ο κόσμος… Εκτίμηση αγώνων: ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ & ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ


Πέραν των τραγικών γεγονότων που έχουν συμβεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με την υπόθεση του υποβιβασμού Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας, τις τελευταίες δύο μέρες ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με  το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να δικαιώνει τις δύο ομάδες απαγορεύοντας την αντικατάστασή τους από οποιαδήποτε άλλη, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής τους ακόμα και μετά από αρκετές αγωνιστικές. 

Κι όμως ξεκινάει... παρά την κατακραυγή!


 Σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα εμφανίζεται ανυποχώρητη στο θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος και έχει σκοπό να ξεκινήσει τους σημερινούς αγώνες. Μόνο εάν αντιδράσουν όλες οι ομάδες μπορεί να μην ξεκινήσει...

Το… μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται


Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζει για άλλη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού μέχρι τις 12:00 οι ομάδες της Super League δεν έχουν καμία ενημέρωση από την Λίγκα για το αν θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής ή όχι.

Γιατί η Λίγκα δεν συμπληρώνει 16αδα...


Οι 13 ομάδες του νέου πρωταθλήματος είναι (;) δεδομένες. Οι τρεις ομάδες που θα συμπληρώσουν τις 16άδα όμως είναι... στον αέρα και με βάση τα τωρινά δεδομένα, όλες οι υποψήφιες μπορεί να έχουν πρόβλημα συμμετοχής με αποτέλεσμα η Σούπερ Λίγκα να μην συμπληρώνει 16άδα ούτε καν... υποθετικά!

Παναθηναϊκός: Σενάρια για λύσεις και παραιτήσεις!


Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό έχει... απ' όλα. Ενδιαφέρον σενάριο για μπάσιμο Μυτιληναίου, φήμες για ARAMCO και στο βάθος... παραίτηση Γόντικα. 

Γερουλάνος: «Θα το φτάσω ως το τέλος»


Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε πως θα παλέψει μέχρι το τέλος για να υπάρξει κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Υπουργός Πολιτισμού και αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού τόνισε πως η διαδικασία της κάθαρσης και της εξυγίανσης πρέπει να είναι συνεχής.

Παγκόσμια... ξεφτίλα!


Σίγουρα αποτελεί παγκόσμια πρωτιά για την Ελλάδα, με το μεσημέρι να πλησιάζει και κανείς να μην ξέρει εάν θα γίνουν τα απογευματινά ματς της πρεμιέρας στην Σούπερ Λίγκα. Ολονύχτιες διαβουλεύσεις με την Nova με σκοπό να αναβληθεί η πρώτη αγωνιστική, μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις των ομάδων και του φίλαθλου κόσμου.

Οι μαύρες ώρες του Αστέρα Τρίπολης


Η είδηση της δικαίωσης του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο και της ματαίωσης του αγώνα με τον Παναιτωλικό βρήκε την αποστολή του Αστέρα στο Αγρίνιο, «παγωμένη» και γεμάτη αμφιβολίες για το μέλλον. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα η παρουσία του Αστέρα στην κατηγορία βρίσκεται στον αέρα και στο ξενοδοχείο «Alexander», όπου κατέλυσε η αποστολή, μάταια ο Οσκαρ Φερνάντεθ και οι παίκτες του προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Συζητούν Λίγκα και NOVA για την έναρξη


Σε διαβουλεύσεις με την NOVA βρίσκονται οι άνθρωποι της Superleague με σκοπό την έναρξη της 1ης αγωνιστικής.