Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Και τώρα ο στράικερ

















Για την απόκτηση ενός ικανού στράικερ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά, κινείται πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και μπορεί στο ρόστερ αυτή τη στιγμή να υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμοι επιθετικοί (Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς), ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο πρώτος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο θα γίνει μια καθοριστική συνάντηση με τον κ. Χριστοβασίλη το ερχόμενο Σάββατο (31/7), όπου και θα αποφασιστεί η τύχη του.

Οι διοικούντες εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα και θέλουν να τελειώσουν σύντομα το θέμα ούτως ώστε ο Στεφάν Ντεμόλ να έχει και το βασικό του φορ στα πρώτα φιλικά. Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες πληροφορίες, ο "εκλεκτός" για τη γραμμή κρούσης όχι μόνο έχει βρεθεί, αλλά έχει συμφωνήσει σε όλα με τους "κυανόλευκους" και αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δε, προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής, πιθανότατα από τη Χιλή.

Καμία ανησυχία για Τζάνη

Στο μεταξύ, ενοχλήσεις στο πόδι ένιωσε κατά την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι ο Χρήστος Τζάνης, σύμφωνα όμως με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση του δυναμικού μέσου, αφού κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί είθισται να βγαίνουν τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας λόγω της έντονης άσκησης και καταπόνησης.

Σήμερα, πάντως, η μέρα ξεκίνησε καλύτερα για τους "κυανόλευκους", που προπονήθηκαν σε πολύ καλές θερμοκρασίες σε αντίθεση με τη χθεσινή νεροποντή που δυσκόλεψε το έργο τους. Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε τεστ αντοχής και ταχύτητας, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα αναλωθεί σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα. Ατομικό ακολούθησε ο Χρήστος Τζάνης, ενώ θεραπεία πραγματοποίησαν οι Βαγγελής και Παππάς.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τον Ντεμόλ είναι ότι ο Θανάσης Νικολόπουλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προπονείται από τη Δευτέρα σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος των προηγούμενων ημερών. Από την άλλη, θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει το τράβηγμα στον τετρακέφαλο ξεκίνησε ο Λευτέρης Βατσής, ο οποίος ελέω του συγκεκριμένου προβλήματος δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή στο Ελατοχώρι.

Δανεικός στη Ναύπακτο ο Μαργαρίτης

Τέλος, ανακοινώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του Γιώργου Μαργαρίτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ παράλληλα ο ΠΑΣ επέκτεινε το συμβόλαιο του παίκτη ως το 2014, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ελπίζει απ' αυτόν σε μερικά χρόνια να έχει πάρει στα πόδια του τα απαραίτητα παιχνίδια και να είναι έτοιμος να προσφέρει σε υψηλότερο επίπεδο τις υπηρεσίες του.