Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Στέλνουν Ντε Λεόν στον ΠΑΣ


Μπορεί στα Γιάννενα να διαψεύδουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον 22χρονο μέσο της Ροζάριο Σεντράλ, Αντριάν Ντε Λεόν, ωστόσο δημοσίευμα στην Αργεντινή, αναφέρει τον ΠΑΣ ως επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή.

Γερουλάνος: «Σε ευρωπαϊκά πλαίσια η εξυγίανση» - "Αν δεν κάνει κάθαρση η ΕΠΟ, θα την κάνουμε εμείς"


Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου ή ακόμη και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο, άφησε ο υπουργός Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνος μιλώντας σε συνεδρίαση του ΚΤΕ Αθλητισμού.

ΠΑΣ: Ευκολίες πληρωμής στην αγορά διαρκείας


Ευκολίες πληρωμής καθιερώνει εφεξής η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς ήταν αίτημα πολλών φιλάθλων που δεν μπορούσαν να δώσουν ολόκληρο το ποσόν για την αγορά της φετινής κάρτας, παρά το γεγονός ότι οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με τα προ διετίας διαρκείας. Η ευκολία αφορά την αγορά του μισού εισιτηρίου τώρα και του άλλου μισού πριν τις 19 Αυγούστου. 

Αποσύρει την προσφυγή ο ΟΦΗ!


Την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια αποσύρει άμεσα ο ΟΦΗ, καθώς η ΕΠΟ τον απειλεί με υποβιβασμό!

Ανακοίνωση της ΕΠΟ με αιχμές για τον ΟΦΗ


Αιχμηρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον ΟΦΗ εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ομοσπονδία ανέμενε σήμερα (7/7) την απόσυρση της προσφυγής που έχει καταθέσει η ομάδα της Κρήτης στα πολιτικά δικαστήρια, αντ΄ αυτού όμως ο Ηρακλειώτικος σύλλογος ζήτησε και έλαβε από το Εφετείο παράταση ως τις 21 Ιουλίου για την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης των πλέι οφ της Football League, που είχε καταθέσει.

ΠΑΣ: Εξιτήριο ο Βάντερσον


Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε πρόσφατα ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι στο Παλαιό Φάληρο και θα επιστρέψει σήμερα (07/07) στα Ιωάννινα. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση των Ηπειρωτών ευχαρίστησε τους γιατρούς που φρόντισαν τον ποδοσφαιριστή τους στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Στην Αγγλία έφτασε η χάρη της παράγκας!


Ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος, τον οποίο ο Ντέμης Νικολαϊδης συμβουλεύτηκε πριν από την συνάντηση με τον «παραγκάρχη» το 2006, βρέθηκε στο στούντιο του Sentra 103,3 και μίλησε για όλα στον Βαγγέλη Μπραουδάκη και τον Βασίλη Βέργη.

Τραυλός κατά Κούγια!: "Ο Κούγιας πιέζει φορτικά τους Πιλάβιο-Κουρίδη να κάνουν τα στραβά μάτια στην πλαστογραφία της Παναχαϊκής"


Ο μάνατζερ Αγγελος Τραυλός, ένας εκ των 83 κατηγορουμένων για την "παράγκα Νο2 παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι "ο Αλέξης Κούγιας πιέζει φορτικά τους Πιλάβιο-Κουρίδη να κάνουν τα στραβά μάτια στην πλαστογραφία της Παναχαϊκής".

Γλιτώνει ο Ολυμπιακός - Προς υποβιβασμό ΒΟΛΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ


Καλά πληροφορημένες πηγές επέμεναν ότι δεν θα διερευνηθούν από την Αθλητική Δικαιοσύνη οι συναντήσεις Ολυμπιακού-ΠΑΟ (2-1) και Ολυμπιακού-ΑΕΚ (6-0) γιατί το αδίκημα διαστρέβλωσης αγώνα έχει παραγραφεί!

Πηλαδάκης: «Αισθάνομαι κορόιδο!»


Να πληρώσουν όσες ομάδες είναι μπλεγμένες στο σκάνδαλο με τα στημένα ζήτησε ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, τονίζοντας πως εφόσον η ΑΕΛ έχει έννομο συμφέρον θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να βρει το δίκιο της!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πηλαδάκης στον Sentra 103,3:

Οριστικός υποβιβασμός για Εθνικό-Ιωνικό


Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Εθνικού και του Η Ιωνικού και πλέον οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στην Football League 2.

Μετά την καταγγελία που είχαν κάνει η Καλλιθέα και η Αναγέννηση Καρδίτσας  για παράνομη συμμετοχή νεοαποκτηθέντων στις δύο ομάδες, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, αποφάσισε την ποινή του υποβιβασμού τους Πειραιώτες και τους Νικαιώτες.

Πιλάβιος: "Δεν έχω διαβάσει την απόφαση για τον ΟΦΗ"!


Οι εξελίξεις στο θέμα του ΟΦΗ είναι ραγδαίες από χθες ήδη, ωστόσο σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, δεν θέλησε να πάρει θέση για το αν υπάρχει δικαίωση για τον ΟΦΗ αφού, όπως ο ίδιος τόνισε, δεν έχει διαβάσει την απόφαση...

Μαχλάς: «Καμία διαμάχη με ΕΠΟ»


Δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση του ΟΦΗ να συνεχίσει την κόντρα με την ΕΠΟ στα πολιτικά δικαστήρια, όπως ξεκαθαρίζει ο Νίκος Μαχλάς.

Σειρά φιλικών για ΠΑΣ


Σε συμφωνία με τέσσερις ομάδες έχει έρθει ο ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να δώσει ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις στο Ζέεφελντ.

ΟΦΗ: Παράταση μέχρι τα... play off


Αναβολή ζήτησε και πήρε η ΠΑΕ ΟΦΗ από το Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά της σύστασης της επιτροπής αδειοδότησης.

Πλεξίδας: «Στη Super League χωρίς εμένα»


Δικαιωμένος εμφανίστηκε από τις χθεσινές εξελίξεις ο Βαγγέλης Πλεξίδας. Το αφεντικό των Τρικάλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Πρωινός 105,3 εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Super League, αλλά πιθανότατα χωρίς αυτόν:

«Μουδιασμένοι» στην Δράμα...


Μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η δικαίωση του ΟΦΗ στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για τους «μαυραετούς».

Λεβαδειακός: «Ετοιμοι για τα πλέι οφ»

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απόκριση του Γιάννη Κομπότη σχετικά με την απόφαση του τακτικού δικαστηρίου της ΕΠΟ
Τι και αν οκτώ ποδοσφαιριστές των «πράσινων» -οι Μπάρκογλου (πήγε Κέρκυρα), Σοϊλέδης (γύρισε Ολυμπιακό), Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Κόλτζος, Σωτήρχος, Ντιμπαλά και Κορδονούρης- είναι ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου, οπότε και ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους;

Το Δ.Σ. της Ροζάριο αποφασίζει για Ντε Λεόν - Αρνητική απάντηση ο Βελάσκεθ


Τον δανεισμό του 22χρονου Αργεντίνου επιθετικού Ντε Λεόν έχει ζητήσει επισήμως πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα και το λόγο έχει στο εξής το Διοικητικό Συμβούλιο της Ροζάριο Σεντράλ που θα πρέπει να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει τον παίκτη ή όχι. Άμεσα, πιθανότατα πριν το τέλος της εβδομάδας, αναμένονται εξελίξεις για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της τριάδας που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα, δηλαδή των Ντεμόλ, Αγγελή και Χριστοβασίλη.

Μπέος: Ξύλο στις φυλακές Ναυπλίου


Επεισόδιο σημειώθηκε στις φυλακές Ναυπλίου με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα", ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ενεπλάκη σε επεισόδιο με συγκρατούμενους στις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείται για συμμετοχή του σε στημένα παιχνίδια.

Στον Πιερικό ο Κουτσοσπύρος!


Με την φανέλα του Πιερικού θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League ο Χρήστος Κουτσοσπύρος! 

Αργεντινή - Κολομβία 0-0 (+Video)


Με τον Κάρλος Σάντσες βασικό και με εξαιρετική εμφάνιση η Κολομβία πήρε ισοπαλία με 0-0 από την Αργεντινή και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Άνθρακας ο... θησαυρός!


Παρελθόν πριν καλά-καλά γίνει παρόν φαίνεται πως αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο… επίδοξος επενδυτής, Βασίλης Φλωρίδης, αφού -επί της ουσίας- απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ!

Ο θαυμαστός κόσμος της ΕΠΟ!


Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία!

Διαβάστε πώς γίνεται ένα δικαιοδοτικό όργανο να εκδώσει μια απόφαση, μετά από μερικά λεπτά να δημοσιοποιείται «πετσοκομμένη» και η μισή να πετάγεται στα σκουπίδια!

Διαβάστε επίσης, πώς γίνεται με μια απόφαση να ακυρώνονται όλες οι προηγούμενες και πώς καταστρατηγούνται προκηρύξεις, καταργούνται κανονισμοί και… παρερμηνεύονται προτροπές της UEFA!