Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το πρώτο τεστ














Το πρώτο του φιλικό θα δώσει το Σάββατο (31/7) ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι με αντίπαλο τη Βέροια. Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας οι "κυανόλευκοι" θα έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις σκληρές προπονήσεις και ο Στεφάν Ντεμόλ να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας που δημιουργεί.

O Βέλγος τεχνικός, που εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ξεκινώντας τις δοκιμές και τις αναζητήσεις.

Διαψεύδει για Κουτσόπουλο, κοιτάζει επιθετικό

Την αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα της Ηπείρου πολύ κοντά στον 30χρονο αμυντικό Βαγγέλη Κουτσόπουλο. "Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υπερπλήρης στην αριστερή πτέρυγα" τόνιζαν χαρακτηριστικά χθες άνθρωποι της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΣ κινείται για την απόκτηση ενός ή δύο επιθετικών, αφού παρατηρείται σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα κι ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες.

Πάτησε γήπεδο ο Παππάς

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των "κυανόλευκων". Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα. Το ευχάριστο για τον Στεφάν Ντεμόλ είναι ότι ο Κώστας Παππάς ύστερα από δύο μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους- μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο πόδι- πάτησε και πάλι γήπεδο και ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα.

Από εκεί και πέρα, ο Λάμπρος Βαγγελής συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το απόγευμα δε θα γίνει προπόνηση, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει χαλάρωμα στην πισίνα του ξενοδοχείου.