Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Την επέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα θα ζητήσει ο ΟΦΗ


Όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω, αλλά συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωση, οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Παρά τους ισχυρισμούς Πιλάβιου περί πιθανών επιπτώσεων στην Εθνική ομάδα ή τους εκπροσώπους της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια, τα στελέχη της Κρητικής ΠΑΕ τονίζουν -για πολλοστή φορά- ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων.

Τι είπε ο Πιλάβιος για την προσφυγή του ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ παραβίασε κατάφωρα τους κανονισμούς και το αυτοδιοίκητο»!

Για κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών και του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ από τον ΟΦΗ έκανε λόγο ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έκανε λόγο και για συνέπειες κατά της Εθνικής και των ομάδων που παίρνουν μέρος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που μπορούν να υπάρξουν λόγω της προσφυγής της Κρητικής ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια.

Αποφασίζει αρνητικά η UEFA για ΟΦΗ!

 
Η αγωνία παραμένει, σχετικά με το ζήτημα του ΟΦΗ, των Τρικάλων και του Ηρακλή, όπως παραμένει και το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τις… δικαστικές και όχι μόνο, διαμάχες των τριών.

Στο στόχαστρο 21 ομάδες λόγω ενημεροτήτων


Στο σκάνδαλο με τα πλαστά δελτία, συνολικά 21 ομάδες έχουν πρόβλημα. Εφτά από την Football League, εννιά από τον πρώτο όμιλο της Football League 2 και πέντε από τον δεύτερο όμιλο της Football League 2.

ΠΑΣ: Συνάντηση κορυφής


Η επιστροφή του Στεφάν Ντεμόλ από τη Ρόδο όπου παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής έχει οριστεί για αύριο (18/06) και αναμένεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΦΗ: Χαμόγελα για την αδειοδότηση


Ως θετικό οιωνό για την αδειοδότησή τους βλέπουν στον ΟΦΗ την σημερινή εξέλιξη του άτυπου ΔΣ της ΕΠΟ.

Ανοίγει ξανά η ΕΠΟ!


Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά και πάλι η ΕΠΟ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν ανασχηματίστηκε ο Αθλητισμός...


Παρά τα έντονα σενάρια που υπήρξαν για μεταβίβαση του Αθλητισμού στο υπουργείο Υγείας, τελικά όλοι παρέμειναν στις θέσεις τους ύστερα από τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Μήνυση κατά ΕΠΟ και Πιλάβιου καταθέτει ο σύλλογος μετόχων ΟΦΗ


Νέο επεισόδιο στο "σήριαλ ΟΦΗ-ΕΠΟ" με τη μήνυση την οποία θα καταθέσει ο σύλλογος μετόχων της Κρητικής ΠΑΕ, καθώς και ο εκ των νομικών της ομάδας Χρήστος Μιχαλόπουλος.

ΠΑΣ: Περισσότεροι ξένοι, λιγότεροι Έλληνες


Στροφή προς την ξένη αγορά κάνει φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι πληροφορίες που θέλουν την ομάδα να ολοκληρώνει 2 ίσως και 3 μεταγραφές διεθνών ποδοσφαιριστών από την Αλβανία και τους Αγγελή και Ντεμόλ να κάνουν πολλές επαφές για παίκτες από το εξωτερικό (Αργεντινή, Γαλλία, Μαρόκο κτλ), δείχνουν ότι φέτος η φιλοσοφία αλλάζει και ότι από το μοντέλο με τους πολλούς Έλληνες στο ρόστερ το οποίο ήταν σημείο αναφοράς στη Super League πριν δύο χρόνια, η ΠΑΕ θα βαδίσει σε διαφορετική «συνταγή» με πολλούς ξένους, σε μία προσπάθεια να μην επαναληφθούν τα όσα έγιναν εκείνη τη σεζόν με τις έριδες μεταξύ «παλιών» και «νέων» μέσα στα αποδυτήρια.

Με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απειλεί τις ελληνικές ομάδες η UEFA


Μεγάλη Παρασκευή για την ΕΠΟ σήμερα, όπου στη σκιά της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων και των πλαστών εγγράφων και το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει το Ευρωπαϊκό του «κεφάλι».

Oι κατηγορούμενοι για πλαστές ενημερότητες


Το πόρισμα της επιτροπής που συνέστησε το Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε και θα κατατεθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, κατηγορούμενες για πλαστές φορολογικές ή και ασφαλιστικές ενημερότητες είναι τέσσερις ομάδες της Football League και εφτά ομάδες της Football League 2.