Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόβα πρωταθλήματος με Άρη












Το πρωτάθλημα της Λίγκας ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα και στον ΠΑΣ μπήκαν ήδη σε ρυθμούς Πανθρακικού, που είναι ο πρώτος αντίπαλος στην προσπάθεια επανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Στεφάν Ντεμόλ μπορεί να δήλωσε στη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στον super- fm ότι έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής αλλά και σε εκείνους που θα συμπληρώσουν τη δεκαοκτάδα, ωστόσο το αυριανό (18.00) φιλικό με τον Άρη στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα αποτελέσει την ιδανική πρόβα πρωταθλήματος για τον Βέλγο τεχνικό και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για αρκετούς φιλάθλους, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους απέναντι στον ευρωπαίο Άρη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Βγήκαν τα νούμερα

Στο μεταξύ, τα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με τους περισσότερους από τους παλιούς να κρατάνε τα περσινά.

Τον "άσο" φέτος θα φοράει ο Σάκης Κουβεντάρης, ως ο "αρχαιότερος" τερματοφύλακας του ρόστερ, το "5" πήρε από τον Κώτσιο ο Πάντος και το "10" το καλό επέλεξε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Το "9" δε βρήκε ακόμα κάτοχο αφού αναμένεται να πάει στον Φουρτάδο, ο Κουτσοσπύρος όμως επέλεξε να το βάλει εις διπλούν στην εμφάνισή του, παίρνοντας το "99". Τη "βαριά κληρονομιά" του Μπελλά με το νούμερο "8" επέλεξε ο νεοαποκτηθείς Θέμης Τζημόπουλος, "κληρονομιά" που δεν άντεξε πέρυσι ο Μενδρινός. Αναλυτικά οι παίκτες και τα νούμερά τους:

30. Σικαλιάς Γεώργιος
71. Κηπουρός Φώτης
1. Κουβεντάρης Θανάσης
2. Ντάσιος Γεώργιος
3. Στάθης Γεώργιος
5. Πάντος Τάσος
4. Κώτσιος Ηλίας
14. Βαρτζιώτης Παύλος
6. Μιχαήλ Αλέξης
27. Βάντερσον Σκαρντοβέλι
16. Ανδράλας Πάρης
24. Κεϊτά Πολ
8. Τζημόπουλος Θεμιστοκλής
18. Μπουχάν Εστεμπάν
21. Βαγγελής Λάμπρος
7. Κυριάκος Τάσος
11. Σκούφαλης Μανώλης
15. Ντε Βισέντι Τόμας
17. Νικολόπουλος Θανάσης
19. Ντε Φρέιτας Μίχαελ
20. Μπακαγιόκο Ιμπραχίμα
10. Σιαλμάς Δημήτρης
22. Τζάνης Χρήστος
99. Κουτσοσπύρος Χρήστος
77. Παππάς Κώστας