Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Στραβοπάτημα ΠΑΣ, 2ος ο Παναιτωλικός


Στραβοπάτησε στους Ζωσιμάδες ο πρωτοπόρος της Football League ΠΑΣ Γιάννινα, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ιωνικό. Ο Παναιτωλικός πέτυχε επαγγελματική νίκη στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης με 1-0, με σκόρερ τον Καούνο και σκαρφάλωσε προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Το κακό του προσωπείο φόρεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής (21/11) στους Ζωσιμάδες και για πρώτη φορά μετά την 3η Οκτωβρίου και το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, άφησε βαθμούς πίσω του.
Αυτά τα «αφεντικό» και «παντοδύναμος» δεν ακούγονται καλά. Ο Ιωνικός στάθηκε όρθιος στα Γιάννενα (0-0), προκάλεσε την πρώτη απώλεια στο γήπεδο του ΠΑΣ (και μόλις δεύτερη στο πρωτάθλημα) και κλόνισε την εντύπωση πως ο πρωτοπόρος είναι… άτρωτος! Αντίθετα, την εντύπωση πως επιστρέφει δυναμικά επιβεβαίωσε ο Παναιτωλικός, που έφυγε με μεγάλο διπλό (0-1) από την Καρδίτσα και πλησίασε την κορυφή!

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Την αήττητη πορεία του στη Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζει ο ΠΑΣ, ο οποίος μετρά πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Φυσικά, η διαφορά των τριών πόντων από τον δεύτερο ΟΦΗ δεν του αρκεί, γι’ αυτό θα τα δώσει όλα για το τρίποντο κόντρα στον Ιωνικό και θα περιμένει στραβοπάτημα των Κρητικών στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα.

Στην αποστολή ο Σιαλμάς


Ο Δημήτρης Σιαλμάς ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπώρησε και έτσι ο Στέφαν Ντεμόλ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ιωνικό
Στην αποστολή των "κυανόλευκων" συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Σιαλμάς ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες, ενώ παράλληλα ο Στέφαν Ντεμόλ υπολογίζει και στον Πολ Κειτά που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.