Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ταξίδι στο άγνωστο!












Ο θεσμός του κυπέλλου ταιριάζει γάντι τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και οι "κυανόλευκοι", παρά το ότι βασικός στόχος φέτος είναι η άμεση επάνοδος στη Super League, θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό θεσμό.

Το ταξίδι φέτος ξεκινάει από την Αναγέννηση Σερρών, όπου ο ΠΑΣ στα πλαίσια της Β' φάσης του κυπέλλου αντιμετωπίζει αύριο (15.45) τον τοπικό Οδυσσέα. Ο Στεφάν Ντεμόλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην του τραυματία Σικαλιά, ενώ στη 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Θέμης Τζημόπουλος που ίσως πάρει το "βάπτισμα του πυρός" με τα "κυανόλευκα".

Εκτός του Τζημόπουλου στην αποστολή συμμετέχουν οι Κηπουρός, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Στάθης, Κώτσιος, Βαρτζιώτης, Βάντερσον, Μιχαήλ, Μπουχάν, Ντε Βισέντι, Ανδράλας, Κεϊτά, Πάντος, Νικολόπουλος, Κουτσοσπύρος, Σιαλμάς, Κυριάκος και Σκούφαλης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακαγιόκο, Τζάνης, Βαγγελής, o τραυματίας Σικαλιάς και οι ανέτοιμοι Φουρτάδο και Λουίς Κάρλος.

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας με Εθνικό

Το πλήρες πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ανακοίνωσε σήμερα η Ένωση Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, με το αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για μετάθεση του αγώνα του με τον Εθνικό για Δευτέρα να γίνεται αποδεκτό.

Το ματς με τους Πειραιώτες θα διεξαχθεί στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού και θα αρχίσει στις 17:00, ωστόσο δε θα υπάρχει αυτή τη φορά τηλεοπτική μετάδοση. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Football League:

Κυριακή (19/9/10)
17:00 Αγρ. Αστέρας-Παναιτωλικός
17:00 Ηλιούπολη-Πιερικός
17:00 ΟΦΗ-Αν. Καρδίτσας
18:00 Τρίκαλα-Λεβαδειακός
18:00 Διαγόρας-Θρασύβουλος

Δευτέρα (20/9/10)
17:00 Εθνικός-ΠΑΣ Γιάννινα
18:00 Ιωνικός-Δόξα Δράμας
18:00 Πανθρακικός-Βέροια
19:00 Καλλιθέα-Εθνικός Αστέρας

* Όσον αφορά τη Football League 2, όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 17:00, με τη Δόξα Κρανούλας να υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο ηπειρώτικο ντέρμπι.

* Στο γήπεδο της Κρανούλας βρέθηκαν σήμερα οι Ντεμόλ, Τάτσης και Αγγέλης προκειμένου να "κατασκοπεύσουν" τον Εθνικό που είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ντεμόλ και Τάτσης αναχώρησαν οδικώς με προορισμό την Αναγέννηση Σερρών.