Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Στεφάν Ντεμόλ: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»


«Πήραμε ένα καλό πόντο. Προσπαθήσαμε για τους τρεις και ο σκοπός μας αυτός ήταν, αλλά δεν έγινε. Σ' αυτό το γεγονός συνετέλεσε και η ομάδα του Διαγόρα που ήταν καλή. Μάλιστα με ορισμένες ατομικές ποιοτικές ενέργειες των παικτών της έγινε επικίνδυνη. Προσπαθήσαμε για τη νίκη, είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να κάνουμε το γκολ, όπως και ο Διαγόρας είχε ευκαιρίες και η ισοπαλία κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα πλέον θα δουλέψουμε αυτήν την εβδομάδα για το επόμενο ματς με τα Τρίκαλα στους ‘Ζωσιμάδες' με στόχο τη νίκη.

Λευκή ισοπαλία στη Ρόδο, πρώτος ο ΠΑΣ (video)


Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι στη Ρόδο, ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τον πρωτοπόρο της Football League, ΠΑΣ Γιάννινα. Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΠΑΣ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, νιώθοντας όμως πια καυτή την ανάσα του Παναιτωλικού, ο οποίος νίκησε τον ΟΦΗ και βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω από τους γιαννιώτες.

Αναστό: "Η ήττα δεν λέει τίποτα"


Η ήττα από τον Παναιτωλικό δεν σημαίνει κάτι για τον ΟΦΗ, ο οποίος πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο
Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για να φτάσει στην άνοδο και η ήττα από τον Παναιτωλικό δεν σημαίνει τίποτα, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο.

Νταλακούρας: "Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί"


Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ έμεινε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας, ο οποίος κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο επόμενο ματς με την Καλλιθέα

Παναιτωλικός - ΟΦΗ : 2-1 - Οι καλύτερες φάσεις (video)


Σπουδαία νίκη πήρε ο Παναιτωλικός στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο. Το συγκρότημα του Γιάννη Νταλακούρα επικράτησε 2-1 των Κρήτικων, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του, ενώ έμεινε μόνο στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς. Επιπλέον, αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Και επίσημα στα Τρίκαλα ο Βαζάκας


Ο Γιώργος Βαζάκας θα είναι ο νέος προπονητής των Τρικάλων στη θέση του Γιώργου Μπένου. Ο 50χρονος τεχνικός, που έλυσε χθες τη συνεργασία του με την Ηλιούπολη, συμφώνησε με τον ΑΟΤ για συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν.

Οριστικά χωρίς …live εικόνα το Διαγόρας-ΠΑΣ


Οι δύο ομάδες υπόσχονται πολλές συγκινήσεις, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μεταδοθεί τελικά ζωντανά από την ΕΤ 3. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατή η αποστολή βαν από την Αθήνα, με τα πλοία να παραμένουν δεμένα στα λιμάνια, κι έτσι η ενημέρωση θα γίνει πλέον μόνο ραδιοφωνικά και  θα περιοριστεί σε ρεπορτάζ και πλάνα από το ματς, στη βραδινή της εκπομπή.

Εκτίμηση αγώνα : ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Με όπλο το αήττητο εντός έδρας και την παράδοση θα υποδεχτεί η ομάδα της Ρόδου τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ και θα επιζητήσουν πάση θυσία να γίνουν οι πρώτοι που θα επικρατήσουν των Ηπειρωτών τη φετινή σεζόν.

Εκτίμηση αγώνα : ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ


* Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ σημειώθηκε στις 24/10/76. Εκτότε οι Κρητικοί μετρούν 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγωνιστικών έχει δώσει εδώ και δύο εβδομάδες η ομάδα του Αγρινίου. Επειτα από την επικράτηση απέναντι στον Εθνικό Αστέρα οι «κυανοκίτρινοι» πέρασαν αλώβητοι και από την Καρδίτσα. Επιασαν με αυτό τον τρόπο τον ΟΦΗ στη 2η θέση και έχουν μοναδική ευκαιρία να τον ξεπεράσουν στη βαθμολογία.

Με σοβαρότητα ο ΠΑΣ θα διεκδικήσει τη νίκη στο σμαραγδένιο νησί


Μετά τη «γκέλα» με τον Ιωνικό μέσα στα Γιάννινα, είναι βέβαιο ότι οι κυανόλευκοι θα είναι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο και θα παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να επιστρέψουν και πάλι στις επιτυχίες. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες του Στεφάν Ντεμόλ πείσμωσαν περισσότερο μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό, όλη την εβδομάδα δούλεψαν σκληρά και με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, θέλοντας σήμερα να «μιλήσουν» στον αγωνιστικό χώρο.