Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ντόμινο εξελίξεων στον ΠΑΣ


Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής από τον ΟΦΗ που όπως φαίνεται ήταν η αφορμή για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου.

Ανακαλεί δελτία παικτών η ΕΠΟ! - Αποφάσεις Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών

Τα δελτία όσων ποδοσφαιριστών απέκτησαν τον Ιανουάριο ο Ηρακλής αλλά και οι Κόρινθος, Χερσόνησος ανάκαλεσε η ΕΠΟ! Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας αποφάσισε να τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο τον "γηραιό" και τις δυο ομάδες της Football League 2 λόγω "δόλιας έκδοσης" των δελτίων!

Αναλυτικά:

Αποφάσεις "βόμβα" της ΕΠΟ για τα πλαστά δελτία!


Ανακοινώνεται σε λίγη ώρα η απόφαση της επιτροπής ιδιότητας και μεταγραφών σχετικά με τις ομάδες που κατόπιν έρευνας της ΕΠΟ κατέθεσαν πλαστές ενημερότητες για να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Αποφάσεις Τακτικού Δικαστηρίου


Μετά τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να εξοφλήσει εντός δέκα ημερών τον μάνατζερ Μιγκέλ Κλαντέρα και η Αναγέννηση Καρδίτσας άμεσα τον Μελαμπιανάκη.

Αναβολή για Εθνικό και Ιωνικό


Αναβολή για την ερχόμενη Πέμπτη 26 Μαΐου πήρε η υπόθεση για τα πλαστά δελτία του Εθνικού και του Ιωνικού, καθώς το κατηγορητήριο ήταν ελλιπές (απουσίαζε το άρθρο 20 περί πλαστών δελτίων).

Το «δεν σε υπολογίζω» του Ντεμόλ σε Σκούφαλη


Μπορεί η χθεσινή να ήταν μέρα γιορτής για τον ΠΑΣ, ωστόσο συνδυάστηκε με την κατάθεση του α' μέρους της μαύρης λίστας από τον Στεφάν Ντεμόλ στη διοίκηση.