Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Το γκολ της χρονιάς! (Video)


Μπορεί φέτος να έχει επικριθεί για τις... χαμηλές πτήσεις που κάνει με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, η γκολάρα που πέτυχε όμως εναντίον της Σίτι ήταν η καλύτερη απάντηση του Ρούνεϊ!

Χαμογέλασαν οι γηπεδούχοι - Νίκες για Αγροτικό Αστέρα και Τρίκαλα (+Video)


Με νίκες των γηπεδούχων άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League. Στο γήπεδο του Ευόσμου, ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε στο 15' με 3-0 της Βέροιας και τελικά επικράτησε με 3-2, ενώ στα Τρίκαλα ο ΑΟΤ με δέκα παίκτες νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Πιερικό


Ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (15:00) κόντρα στον Πιερικό στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Football League. Ο ΠΑΣ είναι πανέτοιμος από όλες τις πλευρές να διεκδικήσει ακόμα μια νίκη που θα τον φέρει  πιο κοντά στην επιστροφή του στην Super League.

Νίκη και στην Κατερίνη θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα


Αποφασισμένος να πάρει διπλό και στην Κατερίνη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στο αυριανό παιχνίδι με τον τοπικό Πιερικό που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Πιερίας.

Εκτίμηση αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Εθνικός Αστέρας – Τρίκαλα 1-0

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ξεσηκωμός επικρατεί στη θεσσαλική πόλη για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Ο ΑΟΤ με το τρίποντο σε βάρος της Δόξας Δράμας βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην εξάδα και οι οπαδοί θέλουν να τον σπρώξουν ακόμα πιο κοντά στη συμμετοχή στα πλέι οφ.
Οι «κυανέρυθροι» μετρούν τρεις διαδοχικέ νίκες, ενώ στα εννέα τελευταία παιχνίδια έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα. Ευκαιρίες στη Δράμα δεν δημιούργησαν, όμως «χτύπησαν» όταν επρεπε με τον μεσοεπιθετικό Ουέλινγκτον (6 συμ./1) να βρίσκει δίχτυα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Εκτίμησης αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ


1ος  ΓΥΡΟΣ: Βέροια – Εθνικός Αστέρας 0-0

* Το «διπλό» απουσιάζει από τα 15 τελευταία ματς που έχει διευθύνει ο Δελφάκης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Στο ντέρμπι με την ομάδα τη Ημαθίας καλούνται να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγουν από τις θέσεις των πλέι άουτ οι Θεσσαλονικείς. Ο Αγροτικός Αστέρας μετά την ήττα στα Γιάννενα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και με τη βοήθεια των οπαδών του θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση της «βασίλισσας του βορρά» και να αναρριχηθεί.