Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Λάρισα: «Η έδρα ίσως είναι και σε άλλο νομό!»


Την αγωνία του για το αδιέξοδο γύρω από το AEL FC Arena εξέφρασε χθες ο Κώστας Πηλαδάκης, προαναγγέλλοντας ακόμη και την πιθανότητα η Λάρισα να αναζητήσει έδρα και εκτός νομού!

Παρέμβαση Δόξας στην έφεση με φόντο... άνοδο


Η Δόξα Δράμας δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και «καλοβλέπει» την περίπτωση ανόδου στη Superleague μέσω των υποβιβασμών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Την Τετάρτη οι εφέσεις


Την Τετάρτη(3/8) θα εκδικαστούν οι εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Ποιές άλλες εφέσεις εκδικάζονται την ίδια μέρα.

Football League: Επικύρωση την Τετάρτη


Την Τετάρτη (3/8) το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League και Football League 2, με θέμα την επικύρωση της βαθμολογίας των δύο πρωταθλημάτων. Σε απολογία η Δόξα Δράμας για το ματς με τον ΟΦΗ.

Στα χαρτιά 3-0 ο Λεβαδειακός


Μετά τον ΟΦΗ και ο Λεβαδειακός πήρε με 3-0 στα χαρτιά το ματς με την Δόξα Δράμας η οποία δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League.

Διαγόρας-ΟΦΗ 1-2


Ο ΟΦΗ νίκησε και τον Διαγόρα με 2-1 στη Νέα Σμύρνη για την τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League παίρνοντας και τυπικά την πρώτη θέση στην βαθμολογία και την άνοδο στην Superleague μετά από δύο χρόνια.