Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Συμφωνία με Μπουζίντ ο ΠΑΣ


Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ίσμαελ Μπουζίντ βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Η επόμενη μέρα για Λάρισα, Σέρρες, Ηρακλή


Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για υποβιβασμό του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας, εφόσον διατηρηθεί σε δεύτερο βαθμό, δημιουργεί δύο κενές θέσεις στο πρωτάθλημα.

Σε καλό δρόμο ο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΣ - Αλ Αίν 3-1 (+Video)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, καθώς στο δεύτερο φιλικό του επί Αυστριακού εδάφους επικράτησε με 3-1 της Αλ Αίν του Νάτσο Σκόκο. Τζημόπουλος, Τζάνης και Μπεσέρα τα γκολ της ομάδας της Ηπείρου. Ο Σκόκο με πέναλτι το γκολ της Αλ Αίν.

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1(+Video)


ΟΦΗ και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η ομάδα της Κρήτης θέλει πλέον μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέϊ οφ και να επιστρέψει στην Superleague.

Δόξα Δράμας-Διαγόρας 1-1


Δόξα Δράμας και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League. Μόλις με έντεκα παίκτες παρατάχθηκε η ομάδα της Δράμας και τελείωσε το παιχνίδι με εννέα.