Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΟΦΗ- Παναιτωλικός 1-0 (+Video)



Με ένα γκολ του Μπουλούτ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Football League και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της απευθείας ανόδου στην Superleague (Videos).

Εκτίμηση αγώνα: ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


ΟΦΗ: Το σημαντικότερο έως τώρα παιχνίδι της χρονιάς χαρακτηρίζεται στο Ηράκλειο αυτό με τον Παναιτωλικό. Με τη διαφορά από τη 2η θέση να είναι στους 8 βαθμούς, άλλη ευκαιρία οι Κρητικοί δεν θα έχουν για να αναπτερώσουν τις ελπίδες απευθείας ανόδου. Εφόσον επικρατήσουν της ομάδας του Αγρινίου θα πλησιάσουν το όνειρο. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να προετοιμάζονται για τα πλέι οφ.
Οι «μελανόλευκοι» κόντρα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ΠΑΕ έχει χτίσει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή στα μπαράζ και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για τη 2η θέση. Σύμμαχός της είναι η παράδοση που τη θέλει να μην χάνει από τον Παναιτωλικό, ενώ αήττητος (3-1-0) στους αγώνες που έχει δώσει κόντρα στον Μπάμπη Τεννέ είναι και ο Νίκος Αναστόπουλος.