Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Παρελθόν ο Σεμερτζίδης


Λύθηκε σήμερα κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Κώστα Σεμερτζίδη με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η διοίκηση του συλλόγου έκρινε ότι ο παίκτης δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα στη μέχρι τώρα πορεία του στην ομάδα και μέσω αυτής της απόφασης κατά κάποιον τρόπο… κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε άλλους παίκτες που έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους.

Ποιοι διατητές θα σφυρίξουν στη 12η Αγωνιστική της Football League


Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής:

«Αλλη διάσταση με Παναιτωλικό»


Από την Μπαρτσελόνα και τις αποδείξεις που έδωσε στο γήπεδο ως τον Παναιτωλικό και τη νέα εποχή στο Αγρίνιο, ο Γιάννης Νταλακούρας μίλησε στον Sentra 103,3 για όλα...
«Πιστεύω ότι η άνοδος του Παναιτωλικού, και κάποιων ομάδων που έχουν τα χαρακτηριστικά της δυνατής επαρχιακής ομάδας, θα ομορφύνουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα του δώσουν μια άλλη διάσταση», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πρόγραμμα 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Ζητάει εξαίρεση αγώνων από ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ η ΕΕΠ

Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε. έγγραφο με το οποίο ζητάει την εξαίρεση συγκεκριμένων αγώνων από τα δελτία τού ΠΡΟΠΟ και του ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, την Κυριακή 12/12.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τα Τρίκαλα


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

ΟΦΗ : Ο Κένταλ Ουκάρ …. μένει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς


Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του ΟΦΗ! Ο Κένταλ Ουκάρ μένει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και γίνεται ο τέταρτος ποδοσφαιριστής των Κρητικών που μένει εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού, μετά τους Ρόβα, Μπαρτζώκα και Σταυρακάκη.

Ικανοποίηση από την ισοπαλία και τώρα… τα Τρίκαλα


Αρκετά ικανοποιημένοι ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο από το αποτέλεσμα στη Ρόδο, αλλά και από την εμφάνιση, η οποία ήταν καλύτερη σε σχέση με τα ματς με την Καρδίτσα ή τον Ιωνικό, παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΣ δεν έπιασε σπουδαία απόδοση. Κεϊτά, Πάντος, Κώτσιος, Ντάσιος και Τζάνης πήγαν πολύ καλά στο παιχνίδι της Ρόδου και το γεγονός ότι η ομάδα δεν σκόραρε ήταν καθαρά θέμα συγκυρίας, αφού χάθηκαν δύο πολύ σπουδαίες ευκαιρίες από Κεϊτά και Τζάνη.

Πριμ 20.000 ευρώ στον Παναιτωλικό


Το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού ήταν πανηγυρικό μετά το σφύριγμα της λήξης. Ο Φώτης Κωστούλας υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ 20.000 ευρώ.

Επιασε δουλειά ο Βαζάκας


Προχθές το βράδυ μάζεψε τα πρώτα πράγματα, χθες το πρωί αναχώρησε με προορισμό τα Τρίκαλα και από το μεσημέρι ο Γιώργος Βαζάκας είναι και επίσημα προπονητής του ΑΟΤ.
Ο 50χρονος τεχνικός δέχτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο έντονο πρέσινγκ από τον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων», Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος εκτίμησε ότι πρέπει να φέρει στον πάγκο έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Γιώργος Βαζάκας - "το είχα αποφασίσει εδώ και ένα μήνα..."


Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ο Γιώργος Βαζάκας αποχαιρέτησε την Ηλιούπολη, όχι με τον πιο συνηθισμένο τρόπο για προπονητή της Football League, δηλαδή μετά από ήττα, αλλά ύστερα από το 1-0 επί του Θρασύβουλου. Ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε για την όχι και τόσο ξαφνική απόφασή του να επιστρέψει στα Τρίκαλα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι φεύγει από το «αθηναϊκό συγκρότημα «σαν φίλος»: