Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Αναγ. Καρδίτσας- ΟΦΗ 2-1 (+Video)


Η Αναγέννηση Καρδίτσας με γκολ των Ντοριβάλ και Αθανασιάδη, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 2-1 του ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική της Football League πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εθνικό - Στην αποστολή ο Μπουχάν


Πανέτοιμος να προσθέσει στο σακούλι... του ακόμα μια νίκη εμφανίζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα
Ο "Αγιαξ" της Ηπείρου ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην Super League.

Εκτίμηση αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΟΦΗ



1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

 *Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ ο ΟΦΗ στην Καρδίτσα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Το αδιαχώρητο θα επικρατεί σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση θα προσπαθήσει να πάρει βαθμολογική ανάσα και να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Το έργο των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Αστέρα.

Παρά τις απουσίες ο ΠΑΣ φλερτάρει με τη νίκη


Τον Εθνικό Πειραιώς υποδέχεται στο στάδιο «Ζωσιμάδες» αύριο Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής.

Στην έδρα τους οι πρωτοπόροι!


Εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική για Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αγρινιώτες υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ οι Ηπειρώτες τον Εθνικό. Ο ΟΦΗ ανεβαίνει στην Καρδίτσα για την Αναγέννηση, ενώ ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

Πολύ κοντά σε Σίσιτς ο ΟΦΗ


Ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό, Μίρνες Σίσιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.