Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τέλος ο "Ελέ", "έδεσε" Ντάσιο, Ανδράλα






Και με τη "βούλα" παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας με τους Ντάσιο και Ανδράλα για τρία και δύο χρόνια αντίστοιχα.

Χωρίς εκπλήξεις η Γ.Σ.







Μικρότερη από κάθε άλλη φορά ήταν η συμμετοχή στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αφού παραβρέθηκαν όλοι κι όλοι τέσσερις μέτοχοι, ωστόσο σε ποσοστό η συμμετοχή ήταν ασφαλώς πολύ περισσότερη και έφτασε σχεδόν στο 95% των μετοχών.


Στη Συνέλευση ψηφίστηκε η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 900.000 ευρώ και ανακοινώθηκε το νέο Δ.Σ. το οποίο θα έχει τέσσερις αλλαγές. Αποχώρησαν οι Πρόκος, Γεωργούλης, Σιαράβας και Ιωάννου (σ.σ. ο τελευταίος ήταν ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη) και αντικαταστάθηκαν από τους κ.κ. Βρόσγο, Σιαμαντούρο και Θεοδωρή, όπως ακριβώς είχε προαναγγελθεί. Εκπρόσωπος του ερασιτέχνη θα είναι ο ίδιος ο πρόεδρος, Χρίστος Τσάγκας.

Θέση αντιπροέδρου θα συνεχίσει να έχει ο κ. Χήτος, αφού είχε μεταπειστεί τον τελευταίο καιρό και δεν υλοποίησε την αρχική του απόφαση να αποχωρήσει. Μέλη, εκτός των νέων προσώπων που αναφέραμε, θα είναι ο Νομάρχης Αλ. Καχριμάνης, οι δύο Δήμαρχοι Γκόντας και Σουκουβέλος και φυσικά παραμένουν ο κ. Κολόκας και ο κ. Μπέλλος.