Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στραβοπάτημα και για τον ΟΦΗ



Άσφαιρος!!!! ο ΟΦΗ 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα.
Το σερί έξι νικών του ΟΦΗ σταμάτησε στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα να υποχρεώνει τους κρητικούς σε ισοπαλία 0-0 στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Football League.
Με τη λευκή ισοπαλία στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος", ο ΟΦΗ απέτυχε να πλησιάσει στον έναν βαθμό τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εάν μια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν ο Αστέρας που είχε την υπεροχή.
Μεγάλη ανάσα και ψυχολογικό πλεονέκτημα για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ, που δεν αισθάνεται την πίεση του ενός βαθμού στο βαθμολογικό πίνακα.

Κάποτε θα γινόταν κι αυτό...


Ο Άλβες προκαλούσε συνεχώς ρήγματα και το έργο του Κειτά ήταν δύσκολο
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα. Η γκέλα που περίμεναν όλοι να κάνει ο ΠΑΣ με βάση τις τελευταίες του μέτριες εμφανίσεις έγινε και όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του Στεφάν Ντεμόλ... «το μήνυμα το πήραμε. Ηταν ένα καλό μάθημα για μας». Και ευχαριστημένοι θα πρέπει να αισθάνονται στα Γιάννενα που δεν έχασαν...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Αμανατίδη!


Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χαριστέας, μάνατζερ, κλίκες, καπαρωμένες θέσεις στην Εθνική. Αυτή η συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στο gazzetta.gr θα προκαλέσει σάλο! Διότι για πρώτη φορά εν ενεργεία διεθνής μιλάει για όλα με ονόματα!
Ο επίλογος της αποστολής του gazzetta στη Φρανκφούρτη γίνεται με τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη, που μιλά χωρίς δισταγμό για όλες εκείνες τις νοσηρές καταστάσεις που βίωσε στην Εθνική Ελλάδας, καθώς και τους συμπαίκτες του, που πληγώνουν με τη συμπεριφορά τους τη φανέλα με το εθνόσημο.

Εκτίμηση αγώνα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΦΗ



-Κίνητρο, η γκέλα του ΠΑΣ.
-Η χειρότερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα στην Καισαριανή.
Δύο φορές δεν έχει σκοράρει ο ΟΦΗ στην Καισαριανή και στα δύο αυτά ματς έχει γνωρίσει τις μοναδικές του ήττες από τον Εθνικό Αστέρα.

Παρελθόν ο Χαραλαμπίδης από τη Βέροια


Με μια ανακοίνωση λίγων γραμμών η ΠΑΕ Βέροια γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Η "Βασίλισσα του Βορρά" δεν κατάφερε να νικήσει την Καλλιθέα, με αποτέλεσμα το... ''μάρμαρο'' να πληρώσει ο πρώην -πλέον- τεχνικός της.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει ότι μετά από πολύωρη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Κυκερίδη με τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Χαραλαμπίδη, αποφασίσθηκε για το καλό και των δύο πλευρών η λύση της συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ και του κ Χαραλαμπίδη. Η ΠΑΕ ευχαριστεί τον κ. Χαραλαμπίδη για την προσφαρά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».