Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Όρεξη για πλέι οφ ο Διαγόρας


Διαγόρας, η ολική επαναφορά! Μετά την απόφαση του Κώστα Χρυσοχοΐδη να μείνει μπροστάρης της ΠΑΕ, ήρθε η χθεσινή είδηση για τα Τρίκαλα που άνοιξε για τα καλά την όρεξη των Ροδιτών για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Από τα πλέι οφ στη Football League 2


Από τα πλέι οφ στη... Football League 2 κινδυνεύουν να βρεθούν τα Τρίκαλα!

Από τις έρευνες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προέκυψε ότι οι νεοφώτιστοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν καταθέσει πλαστή εγγυητική ύψους 50.000 ευρώ ώστε να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League, η οποία είχε «περάσει» από την προηγούμενη σύνθεση της ΕΕΑ.

"Ο Δαλούκας ήταν χε@$μένος από τον φόβο του"


Μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τον Μάρτη στην Εισαγγελία Αθηνών βγήκε στο φως της δημοσιότητας και αναφέρει τι... παίζει με Δαλούκα και Μπέο.

«Ψωνίζει» από τη Λατινική Αμερική ο ΠΑΣ


Πρόταση στην Πλατένσε για την απόκτηση του Σαντιάγο Φρέαν έχει καταθέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα από την Δευτέρα και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Άιαντα» της Ηπείρου.

Οδηγούνται σε διαζύγιο ΠΑΟΚ και Βιτόλο


Σε συμφωνία με τον Βίκτορ Βιτόλο έχει έρθει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» αντί 600.000 ευρώ το χρόνο.

Κοντά στον ΠΑΣ ο Αργεντινός αμυντικός Ρομπέρτο Φουέντε


Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΣ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Ρομπέρτο Ντανιέλ Φουέντε. Φέτος με την Πλατένσε στην Αργεντινή είχε 25 συμμετοχές.