Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ξεκινά το 4ο τουρνουά ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα


Σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 αρχίζει το 4ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου το οποίο διοργανώνει ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τη στήριξη του Συμβουλευτικού Σταθμού Καταπολέμησης Ναρκωτικών  Ν. Ιωαννίνων και του ΟΚΑΝΑ, στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Σταυράκι.

Ή αγοράζει στον Κατσικά ή φτιάχνει γήπεδο στο Πανηπειρωτικό


Πωλητήριο στο παλιό αεροδρόμιο Κατσικά βάζει η κυβέρνηση στα πλαίσια των αποκρατικοποιήσεων. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδα «Το Βήμα», στην οποία παρουσιάζεται η διαδικασία μέσω του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου σύμφωνα με την οποία θα ξεκινήσουν οι αποκρατικοποιήσεις.

Κλείνει επιθετικό ο ΠΑΣ

Επιθετικό από το... πάνω ράφι θέλει να «ψωνίσει» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό είναι δεδομένο και μάλιστα καταδεικνύεται από την περίπτωση την οποία κυνήγησε, αγκάλιασε, αλλά τελικώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» λόγω μιας γυναίκας.

H UEFA... ξανάρχεται για τον ΟΦΗ


Αξιωματούχοι της UEFA αναμένονται την Τρίτη στην Αθήνα, κατόπιν προσκλήσεως της ΕΠΟ, προκειμένου να εξετάσουν τον φάκελο αδειοδότησης του ΟΦΗ, τον οποίο οι επιτροπές της Ομοσπονδίας έχουν απορρίψει.

Η "ερυθρόλευκη" λίστα του ΠΑΣ


Η ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλες τις γραμμές είναι δεδομένη, βιασύνη όμως για τον καταρτισμό του ρόστερ δεν υπάρχει.

Προβληματισμός λόγω ενημερότητας


Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω της στασιμότητας στα μεταγραφικά ζητήματα και της αναμονής για το αν υπάρχει πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Κοιτάζει παίκτες από την Αλβανία.