Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

"Στάση" Εύοσμος!












Στον Εύοσμο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στον σκληροτράχηλο Αγροτικό Αστέρα, ωστόσο υπέστη την πρώτη του φετινή απώλεια, αφού έμεινε στο 0-0 και έτσι έπεσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην κορυφή της οποίας φιγουράρει πλέον μόνος πρώτος ο Παναιτωλικός.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για το τρίποντο, τους γηπεδούχους όμως να χάνουν τη μεγαλύτερη, όταν στο 89’ ο Ναλμπάντης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Κηπουρού.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ είχε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, δημιούργησε φάσεις, δεν κατάφερε όμως να φτάσει σε κάποιο γκολ με αποτέλεσμα οι ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε, οι Γιαννιώτες συνέχισαν να πιέζουν, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γουναρίδης, Κονέ, Κούτσης (11' λ.τ Ναλμπάντης), Σαπάνης, Χασιώτης, Τσούκλης (80' Μερεσιώτης), Γόγολος, Στεφανίδης, Ουέλινγκτον, Γέσιτς, Μπεκιάρης (80' Αβραμόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Bάντερσον, Κεϊτά (86' Φουρτάδο), Ανδράλας, Μπουχάν (26' λ.τ. Σκούφαλης), Μπακαγιόκο, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος (67' Σιαλμάς)

Αγωνία για Μπουχάν

Από το παιχνίδι του Ευόσμου τραυματίας αποχώρησε ο Εστεμπάν Μπουχάν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αισθανόταν έντονους πόνους κατά την επιστροφή της αποστολής και πλέον στον ΠΑΣ περιμένουν αύριο τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστώσουν αν αυτοί οφείλονται σε απλή κάκωση ή αν έχουν πειραχθεί μηνίσκος και χιαστοί.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Πιερικός-Παναιτωλικός 0-1
Λεβαδειακός-Θρασύβουλος 2-2
Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Τρίκαλα-Δόξα Δράμας 2-0
Ηλιούπολη-Βέροια 1-0
Εθνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Ιωνικός-ΟΦΗ 1-2
Πανθρακικός-Καλλιθέα 2-0
Διαγόρας- Εθνικός Αστέρας 1-0