Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κατηγορείται για 20 στημένα ματς!


Για χειραγώγηση 20 αγώνων κατηγορείται από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γ. Τσακογιάννης.

Πηλαδάκης: «Το σύστημα ο μεγάλος μας εχθρός»


O ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικο free press έντυπο, επισήμανε πως ο μεγάλος εχθρός του ποδοσφαίρου είναι το σύστημα που υπάρχει ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα που ξεκίνησε η Λάρισα μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Ντεμόλ: «Επιθετικά στη Super League»

Τα πλάνα του Στεφάν Ντεμόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία

Ως προεδρικό δώρο χαρακτήρισε ο Στεφάν Ντεμόλ την πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους» ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο Βέλγος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «Super FM 104,3» και υποστήριξε ότι θέλει ακόμα δύο μεταγραφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Χαβιτο: "Έχω έρθει στην καλύτερη ομάδα"


Ο Φρανθίσκο Χαβίτο τόνισε στη συνέντευξή του στους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ ότι αξίζει τον κόπο που επέλεξε τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τί είπε για Βαλβέρδε, Τσάμπιονς Λιγκ, τους πολλούς Ισπανούς στην ομάδα, αλλά και την επιστροφή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ως αντίπαλος (vds).

Σοκ στα πέναλτι - Αργεντινή - Ουρουγουάη 1-1 (4-5 πέν.)


Η Ουρουγουάη νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Αργεντινή και θα αντιμετωπίσει το Περού στα ημιτελικά του Copa América 2011. Η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση ολοκληρώθηκαν με 1-1, ενώ μοιραίος ήταν ο Τέβες, καθώς ο ήρωας, Μουσλέρα, απέκρουσε την εκτέλεσή του στα πέναλτι (videos).

Εντατικοί οι ρυθμοί στον ΠΑΣ


Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ελατοχώρι. Συμφωνία των "κυανόλευκων" με τον Κουέβας.