Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τα φαινόμενα βίας και το οικονομικό συζητήθηκαν στην συνάντηση Καλογιάννη - αρχηγών


Για όλα τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Football League, συζήτησαν την Τρίτη (01/03) οι αρχηγοί των ομάδων με τον πρόεδρο της λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη. Μόλις 9 από τις 18 ομάδες έκαναν τον κόπο να στείλουν εκπρόσωπο στην συνάντηση.

Ρίχνει δίχτυα στη Γαλλία ο ΠΑΣ


Ταξίδι στη Γαλλία έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή ο Βαγγέλης Αγγελής, στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη προκειμένου να προωθήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδες της χώρας εν όψει της νέας σεζόν. Είναι προφανές ότι οι Ηπειρώτες αρχίζουν από τώρα τον προγραμματισμό για την καινούργια χρονιά, που θα τους βρει στη Σούπερ Λίγκα και καταβάλλουν προσπάθειες για τη δημιουργία αξιόμαχου συνόλου.

Πρόγραμμα 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE



Το αναλυτικό πρόγραμμα της 25ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Ορισμός διαιτητών Football League για την 25η αγωνιστική (5, 6 & 7/3/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League και Football League Νέων στις 5, 6 & 7/3/2011.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας


Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το χθεσινό ρεπό που είχαν, ξεκινώντας την προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το σημερινό πρόγραμμα το οποίο διεξήχθη σε πλαστικό γήπεδο περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Ο Στεφάν Ντεμόλ για τον αγώνα με τους Θεσσαλούς δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κειτά και Ντάσιο, ενώ επιστρέφει ο Πάντος.

Κούγιας: «Χοντροί και άμπαλοι οι νέοι παράγοντες!»


Ο Αλέξης Κούγιας επέλεξε να κάνει τη δική του παρέμβαση μετά τις δηλώσεις του Πατρίκ Κομνηνού, μιλώντας για χοντρούς και άμπαλους ποδοσφαιρικούς παράγοντες!

Τα λένε σήμερα Χριστοβασίλης και Ντεμόλ στην Αθήνα


Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Στεφάν Ντεμόλ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο κ. Χριστοβασίλης έχει προγραμματίσει συνάντηση για την Τρίτη το βράδυ στην Αθήνα με τον προπονητή της ομάδας όπου θα έχουν μία πρώτη ουσιαστική συνομιλία για να αρχίσουν να μπαίνουν στις λεπτομέρειες σύνταξης του συμβολαίου του Βέλγου τεχνικού.

Σε απολογία ΠΑΣ και Παναιτωλικός από την Football League


     Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  03/03/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

ΠΑΣ: Χωρίς Κεϊτά με Αναγέννηση


Ο Πολ Κειτά συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες και ο τεχνικός του ΠΑΣ Στεφάν Ντεμόλ δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για τα ματς με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ιωνικό