Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αγροτικός αστέρας: Έμφαση στη φυσική κατάσταση


Χωρίς ρεπό θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα για τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα, μιας και το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί το Σάββατο. Για το λόγο αυτό ο Περικλής Αμανατίδης δε θέλησε να αφήσει ούτε μία ημέρα ανεκμετάλλευτη και το συνηθισμένο ρεπό της Τρίτης αντικαταστάθηκε από κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Κούγιας: «Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα στην Πάτρα»


Με παρέμβαση του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό», ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του και κατ' επέκταση στην Πάτρα.

«Τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, που τόνισε: «…το λάθος μου ήταν που γύρισα την ομάδα στο γήπεδο της Αγυιάς».

Football League: "Άμεση αντικατάσταση" μέλους της ΚΕΔ


Με απόφασή τους η Football League και η Football League 2 ζητάνε από την ΕΠΟ την αντικατάσταση του μέλους της ΚΕΔ κ. Γιώργου Γιαννόπουλου, αρμόδιου για τους ορισμούς διαιτητών της Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνεδίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League και Football League 2, με κυρίαρχο θέμα τις διαιτησίες μέχρι τώρα στα πρωταθλήματα των δύο κατηγοριών.
Οι παράγοντες των ομάδων που έδωσαν το παρών στην συνεδρίαση αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από την ΕΠΟ την αντικατάσταση του Γιώργου Γιαννόπουλου ο οποίος είναι αρμόδιος για τους ορισμούς των διαιτητών, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τις μέχρι τώρα λανθασμένες επιλογές διαιτητών και ως εκ τούτου ανεπαρκείς διαιτησίες.

Απίστευτοι διάλογοι για διαιτησία και ΚΕΔ!

Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια!


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Τι ζήτησε από το Δήμαρχο η διοίκηση του σταδίου Ιωαννίνων


Με το Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φ. Φίλιο  συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος της Ε.Δ. κ. Γ. Κρανάς, ο Αντ/δος κ. Β. Γιαννάκης και ο Έφορος κ. Π. Αρλέτος.
Η συνάντηση αυτή αφορούσε θέματα  που αντιμετωπίζει η Διοίκηση  για την καλύτερη λειτουργία των αθλητικών χώρων  με κυρίαρχο θέμα, αυτό της ανακατασκευής του ταρτάν.
Η συζήτηση έγινε  σε καλό κλίμα  και ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα απαντήσει την Πέμπτη.

Αναλυτικά το  περιεχόμενο του ενημερωτικού υπομνήματος έχει ως ακολούθως:

ΠΑΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα


Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψαν και πάλι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. 

Παρελθόν ο Ψωμάς από τον ΟΦΗ


Ελεύθερος έμεινε ο Μανώλης Ψωμάς καθώς η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών έκανε δεκτή την προσφυγή του Ρεθυμνιώτη αμυντικού. Φήμες για συμφωνία με τον Λεβαδειακό.

Το μεταγραφικό παζάρι της Football League της χειμερινής περιόδου


Φτωχό ήταν το μεταγραφικό παζάρι της Football League την περίοδο του Ιανουαρίου, με τις μεταγραφές του Πατσατζόλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και των Μπουλούτ, Καμπάνταη στον ΟΦΗ να ξεχωρίζουν.
Αρκετά φτωχό ήτα το φετινό μεταγραφικό παζάρι των ομάδων της Football League, τη περίοδο του Ιανουαρίου.
Οι περισσότερες ομάδες δεν σπατάλησαν πολλά χρήματα, ενώ από τις μεταγραφές που έγιναν και ξεχωρίζουν είναι αυτές του Χρήστου Πατσατζόγλου στον ΠΑΣ Γιάννινα και των Ερόλ Μπουλούτ και Λεωνίδα Καμπάνταη στον ΟΦΗ.

Συνοπτικά το πάρε- δώσε των ομάδων της Football League: