Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Αποκλεισμός μόνο για φέτος για τον Ολυμπιακό Βόλου - Με αναστολή η ποινή του Ολ. Βόλου


Ηπιότερη αυτής που είχε διαρρεύσει είναι τελικά η τιμωρία που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αυτή αφορά αποβολή της θεσσαλικής ομάδας από το φετινό Europa League και για επιπλέον τρία χρόνια με πενταετή αναστολή. «Θα κάνουμε έφεση, ίσως ζητήσουμε και αποζημίωση», δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Μιτζίκος.

Φανερώθηκαν οι... άγνωστοι «Χ»


Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, διατήρησε τις Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου στην Superleague και μια μέρα μετά, οι… άγνωστοι «Χ» της κλήρωσης του πρωταθλήματος απέκτησαν όνομα…

Θέλει επιθετικό ο Ντεμόλ, αλλά…


Ο Βέλγος προπονητής θεωρεί αδιανόητο να δέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα γκολ όπως αυτά την Τρίτη (09/08) στην Κατερίνη.

Κληρώνει για ομάδα «α» και ομάδα «β»


Η Super League μετά τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων επισπεύδει τις διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου.

ΕΠΟ: Έκλεισε η πόρτα των υποβιβασμών για στημένα ματς!


Με αυτήν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που έριξε την πρωτόδικη ποινή του υποβιβασμού για τους στημένους αγώνες του Ολυμπιακού Β. (έξι) και της Καβάλας (πέντε) δημιουργούνται τα εξής «δεδικασμένα», που πολύ δύσκολα θα ανατραπούν:

«Ρήξη» Πολιτείας με ποδόσφαιρο


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις της Πολιτείας για τη χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που «αναίρεσε» εκείνη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και μετέτρεψε την ποινή υποβιβασμού των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας σε παραμονή στη Σούπερ Λίγκα με αφαίρεση βαθμών (10 και 8 αντίστοιχα) από το νέο πρωτάθλημα.