Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Θλάση στο γαστροκνήμιο ο Κώτσιος – εκτός δράσης μέχρι το τέλος του έτους

Επαληθεύτηκαν οι φόβοι για θλάση του Κώτσιου τη στιγμή που τραυματίστηκε στις αρχές του β' ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Αλέξη Μιχαήλ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει για δύο με τρεις εβδομάδες, που πρακτικά σημαίνει ότι θα επανέλθει μια και καλή το 2011 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναγέννησης Καρδίτσας : Παραιτήθηκε ο Παλατσίδης


Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Τζο Παλατσίδης, καθώς υπέβαλε την παραίτησή του

Σε αναζήτηση προπονητή είναι από την Δευτέρα η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Τζο Παλατσίδης, υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό και η οποία έγινε αποδεκτή από την διοίκηση.

Η ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων" αναφέρει: 

Θρασύβουλος- Αγροτικός Αστέρας 2-2


Ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε με δύο γκολ του Τσούκλη στην Φυλή, αλλά ο Θρασύβουλος με γκολ του Τσιλιγκίρη και εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 92' του Ζαχαρόπουλου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό.

Συμβαίνει κι αλλού!!!..…χαρτοπόλεμος μεταξύ ΟΦΗ & Πανθρακικού



Τελειωμό δεν έχει ο πόλεμος ανακοινώσεων που έχει αρχίσει μεταξύ ΟΦΗ και Πανθρακικού. Οι ακρίτες εξέδωσαν νέο δελτίο Τύπου, με το οποίο σε άκρως ειρωνικό ύφος κάνουν λόγο για δίμετρους που περίμεναν τους παίκτες της ομάδας τους, ενώ αναφέρουν και πως ο Νίκος Μαχλάς μαζί με μπράβους του απώθησε τους παίκτες της ομάδας. Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΠΑΕ ΟΦΗ και αφού έχει συνέλθει από την άψογη φιλοξενία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας, έχει να παραθέσει τα παρακάτω τα οποία αποτελούν και πραγματικά γεγονότα:

Δόξα Δράμας- Ηλιούπολη 2-0


Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Δράμας, η οποία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης για την 12η αγωνιστική.
Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με γκολ των Μαρκόφσκι και Γκονζάλες επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης και έφτασε στους 17 βαθμούς.

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρικάλων


Εκφράζουμε την έκπληξή μας για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα, καθότι σε καμία περίπτωση τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά την λήξη του αγώνα, δεν συνέβη κάτι που να δικαιολογεί όλα όσα αναφέρονται σε αυτή.

Παρελθόν τα Τρίκαλα, η προσοχή στον Λεβαδειακό- Χαλάρωμα όσοι αγωνίστηκαν


Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την χθεσινή νίκη που πέτυχε η ομάδα κόντρα στα Τρίκαλα.

Το επεισοδιακό 3ο ημίχρονο του αγώνα Πας Γιάννινα - Τρίκαλα (video)


Το video του 3ου ημιχρόνου του αγώνα Πας Γιάννινα - Τρίκαλα

Τα γκολ και φάσεις του αγώνα Πας Γιάννινα - Τρίκαλα 2-0 (video)

«Πυρ και μανία» με τον Στεφάν Ντεμόλ έγινε ο Γιώργος Βαζάκας, μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα. Ο τεχνικός των Τρικάλων εξέφρασε έντονα παράπονα για την διαιτησία και στη συνέχεια έγινε έξαλλος με το... τσίρκο του τεχνικού του ΠΑΣ.
«Ήρθαμε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, γνωρίζαμε τον ΠΑΣ και ξέραμε πως παίζει και τι δυναμική έχει. Σταθήκαμε καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.