Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Best of the best του Champions League! (Video)




Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τελικό του Champions League, θυμηθείτε τα 10 καλύτερα γκολ της φετινής διοργάνωσης!

Δεν θέλει ΠΑΣ ο Ζαϊρί!


Τι και αν ο ΠΑΣ του στρώνει κόκκινο χαλί για να φορέσει τη φανέλα του τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ζάουαντ Ζαϊρί δεν φαίνεται να θέλει και πολύ να αγωνιστεί στον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Ο Χριστοβασίλης δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των τριών


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ που έγινε χτες βράδυ δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, Νίκου Χήτου και Παντελή Κολόκα.

Γεωργίου: «Συμφώνησα με ΠΑΣ»


Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Διαγόρα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή χρονιά με την φανέλα των Ροδιτών και όπως τόνισε, περίμενε πως θα έχει σύντομα πρόταση από ομάδα της Super League.

Σαββατοκύριακο εξελίξεων στον ΠΑΣ Γιάννινα


Η παρουσία Χριστοβασίλη και Αγγελή από χθες στην πόλη σηματοδοτεί εξελίξεις στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι «οδηγίες» που έδωσε φεύγοντας ο Ντεμόλ αναμένεται σταδιακά να αρχίσουν να υλοποιούνται από τη διοίκηση. Βάσει, λοιπόν, των επιθυμιών που εξέφρασε ο προπονητής, το πρώτο μέλημα θα είναι οι αποδεσμεύσεις και οι ανανεώσεις για τις οποίες είναι πολύ πιθανό η ΠΑΕ να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις ως την Δευτέρα.

ΟΦΗ: «Παλεύουμε ενάντια σε οργανωμένο σχέδιο»


Με μια μακροσκελής ανακοίνωση η ΠΑΕ ΟΦΗ μιλάει για σκόπιμο μη προσδιορισμό της αίτησης ανακλήσεως και καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις, τις οποίες υπόκειται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

ΟΦΗ: Το βάρος στο «ναι» για επανεξέταση


Όλα τα... λεφτά και μονόδρομος είναι για τον ΟΦΗ η επανεξέταση του φακέλου του και εκεί ρίχνει το βάρος η κρητική ΠΑΕ, με τον Νίκο Μαχλά και τους υπόλοιπους διοικούντες και παράγοντες να συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τα ραντεβού με πολιτικούς. Χθες η ΠΑΕ κατέθεσε στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αίτηση για ανάκληση του φακέλου και επανεξέταση, με τους «μελανόλευκους» να τονίζουν σε όλους τους τόνους ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθούμε αν εξεταστούν ξανά όλα τα στοιχεία που παραδώσαμε». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο αποφασίστηκε να μη γίνουν πράξη.

Τι αναφέρει η αίτηση ανάκλησης και επανεξέτασης του φακέλου της ΠΑΕ ΟΦΗ


Η αίτηση αποτελείται από τρεις σελίδες και μέσα σε αυτή γίνονται γνωστοί οι λόγοι που η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει την επανεξέταση του φακέλου της αλλά και οι λόγοι για τους οποίους ζητάει την εξαίρεση του κ. Σμαϊλη από την Επιτροπή.