Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα με Ρέγιες στο Διαγόρα


Ο Χοσέ Λουίς Ρέγιες είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ του Διαγόρα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, δεν κατάφερε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι το οποίο θα δοκιμάσει να κάνει στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου θα φανεί το κατά πόσο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τον μικροτραυματισμό της Κατερίνης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Τα λένε στις γιορτές με Ντεμόλ….


Άνοιξε και επίσημα εδώ και μερικές μέρες από τον ίδιο τον Ντεμόλ το θέμα της παραμονής του στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα για την επόμενη ή τις επόμενες ποδοσφαιρικές σεζόν, αφού επέλεξε, έστω και σε λάθος χρόνο, να αποκαλύψει ότι συζητάει με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό.

Ιδιόκτητο γήπεδο: Ρεαλιστικός ή μη εφικτός στόχος;
















Το άνοιγμα των πυλών του νεόδμητου AEL FC Arena, του νέου δηλαδή γηπέδου της Λάρισας, αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δούμε σε τι στάδιο βρίσκεται η υπόθεση «νέο γήπεδο για τον ΠΑΣ» , που όπως πολλάκις έχει δηλώσει στο παρελθόν ο κ. Χριστοβασίλης, αποτελεί το μεγάλο του στόχο.

Νίκη του ΠΑΣ στη Κοζάνη


Με 0-1 επικράτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα της Κοζάνης σε φιλική αναμέτρηση. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού πετύχε ο Κουτσοσπύρος με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ ο αγώνας διεξήχθει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Φουρτάδο αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Ιωάννου λόγω τραυματισμού ενώ στην επανάληψη αγωνίστηκαν και παίκτες από την ομάδα Νέων. Παρόν στο γήπεδο και περίπου 50 φίλοι του ΠΑΣ΄από τις γύρω περιοχές.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς , Στάθης , Λουίζ Κάρλος , Οικονόμου , Μιχαηλ , Βαγγελής , Τζημόπουλος , Νικολόπουλος , Ντε Φρέιτας , Φουρτάδο , Κουτσοσπύρος

Τέλος από Πανθρακικό ο Ιασωνίδης


Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την ομάδα του Πανθρακικού ο Κώστας Ιασωνίδης.

Ο έλληνας αμυντικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τη διοίκηση του συλλόγου και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν κι άλλες απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του τεχνικού του Πανθρακικού, Εμίλιο Φερέρα.

ΠΑΣ: Φιλικό με Κοζάνη η σημερινή προπόνηση


Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κοζάνη θα δώσει σήμερα το μεσημέρι (15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Στεφάν Ντεμόλ θα πάρει μαζί του παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ενώ θα αγωνιστούν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα Νέων.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξουν στο φιλικό, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Το βάρος δόθηκε στην τακτική και στις ασκήσεις δύναμης. Το ευχάριστο για τον Βέλγο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - πλην- του Μπουχάν ο οποίος μετράει αντίστροφα για να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Μίλησε με Μαχλά ο Χούτος


Μια ανάσα από την απόκτηση του Λάμπρου Χούτου βρίσκεται η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο των Κρητικών Νίκο Μαχλά.
Ο Γενάρης είναι κοντά και όπως είναι λογικό η διοίκηση του ΟΦΗ έχει αρχίσει από τώρα να σκέφτεται την ενίσχυση της ομάδας, που τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: και τώρα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με δύο προπονήσεις ξεκινάει την Τετάρτη την προετοιμασία του ο Διαγόρας, για το ντέρμπι της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο (6μ.μ – ΕΤ 3), κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι «κυανέρυθροι», θα γυμνασθούν σε δύο γκρουπ το πρωί (8π.μ-9π.μ) στο γυμναστήριο με βάρη, ενώ το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 3, θα συναντηθούν εκ νέου, αυτή τη φορά στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, για ασκήσεις φυσικής κατάστασης μέσα από παιχνίδια με μπάλα.

Νικλητσιώτης: "Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα"


Ο Γιώργος Νικλητσιώτης αναφέρθηκε στο ματς με τον Εθνικό Αστέρα, το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ και στους Νίκο Αναστόπουλο, Γιάννη Χατζηνικολάου. Προς Ηράκλειο ο Χούτος

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης πήρε μια ακόμη ευκαιρία από τον Νίκο Αναστόπουλο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και ήταν αρκετά δραστήριος. Ο νεαρός μέσος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στο ματς της Καισαριανής, στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στους Αναστόπουλο και Χατζηνικολάου.

Ξεσηκωμός στο Αγρίνιο ενόψει του ντέρμπι με τον ΟΦΗ


Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του Παναιτωλικού, αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (29/11, 15:00GR) κόντρα στον ΟΦΗ.
Τα στραβοπατήματα του ΠΑΣ και του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, σε συνδυασμό με τη νίκη του Παναιτωλικού στην Καρδίτσα, ξανάφεραν τους αγρινιώτες σε απόσταση ενός τριπόντου από την κορυφή, σκορπίζοντας αισιοδοξία στους φιλάθλους της ομάδας.

Χούτος για ΟΦΗ!


Αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ συγκεντρώνει ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου, Λάμπρος Χούτος.

Ο έμπειρος φορ Λάμπρος Χούτος, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, είναι σε διαρκείς επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ προκειμένου να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του και οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Εάν τελικώς οι δύο πλευρές τα βρουν σε όλα και η μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου κλείσει μες στην εβδομάδα ο ίδιος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου όπου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την κρητική ομάδα.