Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Δόξα Δράμας- ΟΦΗ 0-2 (+Video)


Με δύο γκολ του Καμπάνταη ο ΟΦΗ πέρασε από την Δράμα, επικρατώντας με 2-0 της Δόξας στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Football League. Χαμένο πέναλτι οι Κρητικοί με τον Ρούσεφ.

Ανακοίνωση σοκ της ΚΕΔ!


Την ώρα που διαιτητές βρίσκονται μπλεγμένοι σε σκάνδαλα, η ΚΕΔ εξέδιδε μια ανακοίνωση που βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Μια ανακοίνωση που μπορεί να αλλάξει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει αναλυτικά:

Αποκαλύψεις-σοκ από Κωστούλα


Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μιλάει για τους «μεσάζοντες που ψάχνονται στη διαιτησία και σε πλησιάζουν», για την «αηδία», τα «πρόβατα επί σφαγή» και τον «σταυρό στο χέρι που όμως είναι βαρύς και μπορεί να γίνει όπλο».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Καλλιθέας – Η αποστολή του ΠΑΣ


Με μια πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα (15:00).

Εκτίμηση αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΟΦΗ


1ος  ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ     2-1

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η νίκη της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι και η… τελευταία για τους Δραμινούς. Οι «μαυραετοί» δεν έχουν καταφέρει να πάρουν από τότε το τρίποντο κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται πιο ψηλά από εκείνους στη βαθμολογία και το ματς με τον ΟΦΗ χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας. Εξάλλου, στη Δόξα ακόμα και με την 7η θέση θα ελπίζουν στο σενάριο κάποιος εκ των Διαγόρα, ΟΦΗ να μην πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στα πλέι οφ, ώστε να πάρουν μία θέση εκείνοι.