Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1-0 (Videos)


Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι το οποίο κράτησε 3 ώρες, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι επί του ΟΦΗ. Οπαδός του ΠΑΣ μπήκε στο γήπεδο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ Βεζυρίδη (Videos)

Η άφιξη της αποστολής του ΟΦΗ (video)


Στις 17:35 αφίχθη στους "Ζωσιμάδες" η αποστολή του ΟΦΗ συνοδεία πολλών μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ, "Ζ" και ΜΑΤ. Συγκεντρωμένοι οπαδοί δίπλα από τα γραφεία των Blue Vayeros αποδοκίμασαν τους παίκτες των Κρητικών και στη συνέχεια η αστυνομία τους απώθησε ακόμα πιο μακριά στα γύρω στενά και η κατάσταση εκτονώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Δείτε το βίντεο της άφιξης.

Εκτίμηση αγώνα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η στιγμή που όλοι περίμεναν στα Γιάννενα έφτασε. Η ομάδα της Ηπείρου έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο ριμέικ των μπαράζ παραμονής της Ρόδου απέναντι στον ΟΦΗ. Η αντιπαλότητα των δύο είναι μεγάλη και το τρίποντο εκτός της βαθμολογικής σημασίας θα ενισχύσει και το πρεστίζ.
Το στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» θα είναι κατάμεστο έπειτα από την εξαφάνιση της ποινής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στους «κυανόλευκους». Το πάθος στις τάξεις των Ηπειρωτών ξεχειλίζει και άπαντες θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν 13 βαθμούς από τους Κρητικούς.

Ευχές Επιτίμου!!!!


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εύχεται ολόψυχα στον ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλο, καλή επιτυχία!!! χεχεχεχεχε!!!!!

Το ντέρμπι με τον ΟΦΗ, η τελευταία συνάντηση και η προϊστορία

Η φωτογραφία είναι από το επεισοδιακό αγώνα μπαράζ στη Ρόδο (17/6/2001)

Η αναμέτρηση ΠΑΣ-ΟΦΗ απόψε στις 19:00 (CONN-X SPORT 1) πέρα από την σπουδαία βαθμολογική σημασία που έχει, "ξυπνάει" και άσχημες μνήμες από τα επεισοδιακά μπαράζ του 2001.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές επαρχιακές ομάδας αλλά και ένα αγώνας που μετά τα γεγονότα τον Ιούνη του 2001 διεξάγεται σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Εκείνο το καλοκαίρι οι δύο ομάδες έδωσαν μπαράζ για την παραμονή τους στην Α' Εθνική.

Πανθρακικός: "Διπλή" ενίσχυση


Η ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησε σε "διπλή" μεταγραφική ενίσχυση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση των Γκρεγκορί Κριστ και Αμπντελμαζίντ Ουλμέρ.

Η Καλλιθέα "φωνάζει" για την διαιτησία


Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Θρασύβουλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ιωσηφίδη, στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο έχει η Καλλιθέα. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους κ.κ. Γιαννόπουλο και Τεροβίτσα να απομακρύνουν τον εν λόγω διαιτητή από τους πίνακες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Θερμή «υποδοχή» στην αποστολή του ΟΦΗ!


Ένταση υπήρξε στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, με περίπου 150 οπαδούς του ΠΑΣ να «υποδέχονται» με αποδοκιμασίες την αποστολή του ΟΦΗ, ωστόσο, η ισχυρή αστυνομική παρουσία δεν επέτρεψε να ξεφύγει από τα όρια η κατάσταση.