Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Σκούφαλης, Σιαλμάς στα καλύτερα του κόσμου! (Video)


Έχει τρελάνει κόσμο η γκολάρα του ΠΑΣ Γιάννενα στο ματς με τον Εθν. Αστέρα. Ο Σκούφαλης με τη σέντρα-ραμπόνα και ο Σιαλμάς με το ανάποδο ψαλίδι επιλέχθηκαν στο παγκόσμιο Top-10! Δείτε το...

Το ενδιαφέρον στην… ουρά!


ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός ακόμα κάνουν φιέστες για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, όμως η τελευταία αγωνιστική της Football League στρέφει το ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας και την μάχη της αποφυγής των πλέι άουτ. Ακόμα ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναστόπουλος: "Εμείς δεν θα κολλήσουμε αυτοκόλλητα"


Ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε από τους φίλους του ΟΦΗ να έχουν κόσμια συμπεριφορά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό. Την Δευτέρα θα εκδικαστεί η έφεση για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Ντεμόλ: "Συγχαρητήρια σε όλους"


Ο Στεφάν Ντεμόλ στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανοδο της ομάδας στην Superleague, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ. Φιλικό την Τετάρτη ο ΠΑΣ με τον Άρη.

Ο Παμπορίδης στο ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς θα "σφυρίξει" την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 34η αγωνιστική της Football League. Ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας) στο Ηλιούπολη-Παναιτωλικός και ο Σπάθας (Πειραιά) στην αναμέτρηση του Διαγόρα με τα Τρίκαλα.

Πρόγραμμα 34ης Αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 34ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι: