Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Υπογράφει ο Πάντος








Σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί ο Τάσος Πάντος θα βρίσκεται στα Γιάννενα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ. Ο πρώην "ερυθρόλευκος" έχει συμφωνήσει σε όλα με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος του έχει κάνει μία εξαιρετική πρόταση που αφορά διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν- μαζί με τα μπόνους- τις 250.000 ευρώ.

Ο 34χρονος παίκτης, που πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, τη φετινή σεζόν έπαιξε σε εννιά ματς με τους "ερυθρόλευκους", ενώ από το 2004 μέχρι και σήμερα έχει πανηγυρίσει με τους Πειραιώτες 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ.

Σκούφαλης: "Στο τέλος να βγούμε μάγκες"









Συνέντευξη στον NOVA SPORT FM 94,6 παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μανόλης Σκούφαλης, ο οποίος - μεταξύ άλλων- μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΣ, υπερθεματίζοντας στο ρόλο που έπαιξε η παρουσία του κ. Χριστοβασίλη.

"Ήταν από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσα να κάνω τη δεδομένη στιγμή. Είχα προτάσεις από την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Ωστόσο, ο κ. Χριστοβασίλης με έπεισε να πάω στην ομάδα. Για μένα είναι πρόκληση να βοηθήσω μια ομάδα να ανέβει ξανά στη Σούπερ Λίγκα.

Είναι ομάδα με δυναμική και χαίρομαι που θα παίξω εκεί. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά και να καταλάβουν από την αρχή ποιος είναι ο κυρίαρχος στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αρκετό κόσμο και αξίζει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Εγώ θα παίξω όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου. Σημασία έχει να προσπαθήσουμε και στο τέλος να βγούμε μάγκες", τόνισε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Παράταση στα διαρκείας









Παράταση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας από τους παλιούς κατόχους κατά μία εβδομάδα έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, συμμεριζόμενη τις οικονομικές συγκυρίες, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου. Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι η ανανέωση των εισιτήριων διαρκείας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2010-2011 θα συνεχιστεί μέχρι τις 9/7/10. Σύσσωμη η διοίκηση συμμεριζόμενη τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν γενικώς, αποφάσισε να παρατείνει τη συγκεκριμένη διαδικασία με τις τιμές να παραμένουν όπως είχαν μέχρι τις 30/6/10, για τους παλαιούς κατόχους, αλλά και για όσους επιθυμούν να αγοράσουν νέο εισιτήριο διαρκείας μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται τη στήριξη των φιλάθλων του για τη νέα αγωνιστική σεζόν.Η ανανέωση των διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Π.Ε.Α.Κ.Ι Ανατολής από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Οι ώρες λειτουργίας παραμένουν ως είχαν, δηλαδή από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 20:00. Υπενθυμίζουμε ότι για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 9-10 παρακαλούμε πολύ να απευθύνεστε στα γραφεία Συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων".