Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ- Ολυμπιακός 1-0 – Οι καλύτερες φάσεις (video)

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός που πατούσε λίγο καλύτερα στο γήπεδο, έχασε ευκαιρία με τον Μιραλάς, πέναλτι με τον Ντουντού (τρίτο για φέτος) και ο Μπλάνκο στο 90' έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής

Τέλος ο Μπένος απο τον ΑΟΤ


Την τελευταία του προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος του κακό κλίμα έκανε το Σάββατο (27/11) ο Γιώργος Μπένος. Ο 46χρονος προπονητής αμέσως μετά την ήττα του ΑΟΤ από τον Πιερικό, κλήθηκε σε συνάντηση από τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα. Σε αυτήν αποφασίστηκε να λύσουν τη συνεργασία τους, αφού η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.
«Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπένο τον οποίο και ευχαριστεί για την συνεργασία. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την εξεύρεση νέου τεχνικού ο οποίος θα δώσει άλλη πνοή στην αγαπημένη ομάδα όλων των Τρικαλινών, στους οποίους δεν αρκεί απλά μια συγγνώμη για το νέο κακό αποτέλεσμα» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην προπονητής της Βέροιας Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι το πρώτο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας.

Με στόχο το «διπλό» πηγαίνει στη Ρόδο ο ΠΑΣ


Την ευκαιρία να αποδείξει σε όλους ότι είναι ο ισχυρότερος της κατηγορίας και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα τις προσεχείς 5 αγωνιστικές, εκεί που παίζει τα «ρέστα» του για την εξασφάλιση της ανόδου, πριν καν το πρωτάθλημα φτάσει στα μισά του. Οι προκλήσεις που τον περιμένουν είναι πολλές, αλλά το συγκρότημα του Στεφάν Ντεμόλ έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει τα εμπόδια εύκολα ή δύσκολα, αρκεί να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση και πάθος για τη νίκη, στοιχεία που ως τώρα υπήρξαν άφθονα, γι' αυτό και η ομάδα πήρε αυτό το σημαντικό προβάδισμα του +3 στη βαθμολογία.

Δεμένα τα καράβια, σχεδόν αδύνατη η εκδρομή στο Αγρίνιο γαι τους οπαδούς του ΟΦΗ


Χάλασε τα σχέδια των φίλων του ΟΦΗ η παράταση της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Αυτό σημαίνει ότι η εκδρομή στο Αγρίνιο, καθίσταται αδύνατη.

Πρώτο "διπλό" ο Πιερικός

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, πανηγύρισε ο Πιερικός ο οποίος με δύο γκολ του Γκουγκουλιά επικράτησε στα Τρίκαλα του ΑΟΤ με 2-1. Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) Ιωνικός και Βέροια

Ο φύλακας άγγελος του ΠΑΣ


Απαραβίαστη κρατάει την εστία του για 450’ λεπτά(!) ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Φώτης Κηπουρός συμβάλλοντας τα μέγιστα στην φετινή εικόνα και πρωτοπορία του «Άγιαξ της Ηπείρου» .
Ρεκόρ καριέρας κάνει ο Φώτης Κηπουρός κρατώντας το μηδέν παθητικό στην εστία του από τις 18 Οκτωβρίου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ένα γκολ που ήρθε σπάζοντας άλλο ένα μικρότερο σερί και προσωπικό σερί  που κρατούσε από τις 11 Οκτωβρίου και το ματς με τον Πιερικό. Ο 35χρονος τερματοφύλακας έχει δεχτεί μόλις τρία στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΣ στην Football League. Με λίγα λόγια δέχεται ένα γκολ ανά 300 λεπτά(!). Ο έμπειρος πορτιέρο ωστόσο υποστηρίζει ότι το ρεκόρ αυτό είναι προϊόν συνολικής αμυντικής λειτουργίας, δίνοντας τα εύσημα στους αμυντικούς του.

Γεωργίου: "Πρόκληση για μας ο ΠΑΣ"


Ματς πρόκληση, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του, χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Δευτέρας (6μ.μ) με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΣ Γιάννινα, ο Φώτης Γεωργίου.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός από την Πρέβεζα, με τα τρία γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί στο πλάι του "γηραιού", σε μία δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Ή ταν ή επί τας


Σε αυτά τα παιχνίδια πρώτα μιλάει η ψυχή, το πάθος και ο τσαμπουκάς και ύστερα όλα τα άλλα. Και στον Παναιτωλικό, περίπου 48 ώρες πριν από το σούπερ ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ, θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν την «ελληνική καρδιά» για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη απέναντι στον έτερο 2ο του βαθμολογικού πίνακα.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ



Με μια πρωινή προπόνηση που διεξήχθη σε πλαστικό γήπεδο στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, πραγματοποιήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ασκήσεις τακτικής και δίτερμα περιλάμβανε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Διαγόρα αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με ένα χαλάρωμα και το μεσημέρι ο ΠΑΣ θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη και από εκεί αεροπορικώς θα φτάσει στην Ρόδο.
Από εκεί και πέρα ο Εστεμπάν Μπουχάν συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποθεραπείας και πολύ σύντομα θα μπορέσει να πιάσει μπάλα και να επιστρέψει και πάλι σε φουλ ρυθμούς μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον οπίσθιο χιαστό.

Αισιοδοξία στον ΠΑΣ, παρά την δύσκολη αποστολή που έχει στη Ρόδο


Στο όμορφο νησί των Ιπποτών εκστρατεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με το Διαγόρα, με στόχο τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε μια ακόμα αγωνιστική να πιστοποιηθεί η ανωτερότητά του.

Θέλει προσοχή, έχει καλούς παίκτες και ο Διαγόρας


Ο Διαγόρας με τον οποίο θα παίξει ο ΠΑΣ μεθαύριο Δευτέρα (29/11) δεν έχει βέβαια τα «βαριά ονόματα» της κατηγορίας, όπως έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έχει καλές μονάδες άξιες αναφοράς και λόγου όπου πολλοί απ’ αυτούς πριν από 2-3 χρόνια ήταν στη σούπερ λίγκα.

Ποιό είναι το πρόβλημα που απασχολεί τον Στεφάν Ντεμόλ

Ολοκληρώνεται σήμερα (Σάββατο) η προετοιμασία του ΠΑΣ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από αγωνιστικής πλευράς και με αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στη Ρόδο.
Το μόνο πράγμα που στενοχωρεί τον Στεφάν Ντεμόλ το τελευταίο διάστημα, είναι ο άσχημος καιρός, αφού στα Γιάννινα δεν λένε να σταματήσουν οι βροχές. Όχι γιατί κάνουν μελαγχολικό το τοπίο, αλλά γιατί δεν υπάρχουν καλοί ανοιχτοί χώροι για να γίνουν σωστά οι προπονήσεις και κυρίως η τακτική στην οποία δίνει βαρύτητα ο Βέλγος τεχνικός. Μάλιστα την Τετάρτη, για να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς παίκτες και να «τσεκάρει» κάποιους παίκτες από την ομάδα νέων, έφτασε μέχρι την Κοζάνη για να γίνει φιλικό παιχνίδι.

Αγκάθι το γηπεδικό


Μέσα στη Ρόδο θα επιδιώξει ο ΠΑΣ να καλύψει τους δύο βαθμούς που έχασε μέσα στο σπίτι του από τον Ιωνικό, παίρνοντας το τρίποντο από τον Διαγόρα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα, όχι αγωνιστικά, αλλά καιρικά, τα οποία δεν επέτρεψαν στον Ντεμόλ να υλοποιήσει το πρόγραμμά του όπως θα ήθελε. Και αυτό είναι πλέον το μεγάλο άγχος για τον Βέλγο τεχνικό, αφού ο χειμώνας πλησιάζει και γνωρίζει πως σχεδόν σε καθημερινή βάση ο καιρός στα Ιωάννινα θα είναι βροχερός.