Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Επιστολή “βόμβα” Μπιτσαξή σε Πιλάβιο!


Ο ΓΓΑ ζητεί από την ΕΠΟ να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος από τη νέα χρονιά, να πάρει μέτρα για τον πειθαρχικό έλεγχο διαιτητών και παραγόντων, να καλεί ξένους διαιτητές αν είναι αναγκαίο και να διακόπτονται αυτόματα οι αγώνες όταν υπάρχουν επεισόδια.

«Από πρόστιμα μέχρι υποβιβασμό»


Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος τόνισε, πως αν βρεθούν στοιχεία για δωροδοκίες οι κυρώσεις είναι αυστηρότατες. Τι είπε για τις κασέτες και την παραγραφή αδικημάτων.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Ανδρέας Φάκος φιλοξενήθηκε στο “FM100” και αφού τόνισε πως περιμένει τα στοιχεία να φτάσουν στα χέρια του για να προχωρήσει το θέμα, τόνισε πως από μόνες τους οι κασέτες δεν μπορούν να αποτελέσουν στοιχείο.
Βέβαια, σημείωσε, πως μπορούν να υπάρξουν σοβαρά στοιχεία για την υπόθεση από τον… περίγυρο, τα οποία μπορούν να επιφέρουν βαρύτατες ποινές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε ομάδες.

Ορισμός διαιτητών Football League για την 26η αγωνιστική (12, 13 & 14/3/2011)


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League στις 12, 13 & 14/3/2011 της 26ης αγωνιστικής.

Τιμές Εισιτηρίων 26ης αγων. του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Οι τιμές των εισιτηρίων των αγώνων της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE είναι οι εξής:

Το πρόγραμμα της 26ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE


Το αναλυτικό πρόγραμμα της 26ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της  FOOTBALL LEAGUE είναι:

Το ποινολόγιο της Football league για την 26η αγωνιστική


Δήλωση ΠΑΕ/ΤΑΠ για έκτιση ποινών των ποδοσφαιριστών σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα:

Αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  

Ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Πλατέλλα


Ο ΠΑΣ βάζει τις βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας εν όψει της απαιτητικής επόμενης σεζόν στη Super League. Εκτός όμως από τις μεταγραφές «έτοιμων» παικτών, η παρουσία των οποίων είναι επιτακτική, ώστε να μπορέσει ο «Αγιαξ της Ηπείρου» να σταθεί με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και προσθήκες με φόντο το μέλλον.

Ντέρμπι στη Δράμα


Πολλά ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το «μενού» της 26ης αγωνιστικής της Football League. Η «αυλαία» ανοίγει αύριο στη Δράμα, όπου η Δόξα φιλοξενεί τον ΟΦΗ και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, την ίδια ώρα που οι Κρητικοί δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να ελπίζουν στην απευθείας άνοδο.

Εθνικός: Συνεχίζει με τον Τσιριμώκο


Μετά την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη, ο Εθνικός μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει με τον Θαλή Τσιριμώκο στην τεχνική του ηγεσία.

Ντεμολ: "Έχουμε το καλύτερο ρόστερ"


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει το καλύτερο ροστερ της Football League και όλοι τον βλέπουν πλέον με διαφορετικό μάτι, σύμφωνα με τον Στεφάν Ντεμόλ.

Λουκέτο στη Σούπερ Λίγκα


Ο Πάνος Μπιτσαξής θα ζητήσει το πρωί της Παρασκευής την κατάργηση της Σούπερ Λίγκας και από την ΕΠΟ να αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος!
Ο κ. Μπιτσαξής έχει εκφράσει πολλάκις τη δυσαρέσκειά του για την λειτουργία της διοργανώτριας αρχής, της Σούπερ Λίγκας, αλλά και την επιθυμία του να αναλάβει πάλι η ΕΠΟ την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Τέρμα τα χρήματα στο ποδόσφαιρο


Η απόφαση έχει ληφθεί. Η Πολιτεία σταματά κάθε χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο, μετά και τις καταγγελίες Κούγια!
Μπορεί μέχρι τώρα να μην υπάρχει επίσημη θέση της Πολιτείας για τις καταγγελίες Κούγια, αλλά έχουν γίνει πολλές επαφές μεταξύ του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, του υφυπουργού Γιώργου Νικητιάδη και του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή.